R5 5600X Windows açılırken donuyor

wroNN

Megapat
Daha fazla  
Sıfır topladığım parçaları bilgisayarcıya götürdüm monte etmesi için. Monte etmiş fakat Windows açılırken donuyormuş. B550M S2H anakarta takılı durumda. BIOS güncellemesi mi gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yerine ağlamak istiyorum, inşaallah parça değiştirmemiştir. Sürekli uyarıyoruz kendiniz toplayın diye. Bios Güncellemesi ile alakası olduğunu sanmıyorum, öyle olsa windows hiç açılmazdı. Sıfırdann tekrar windows kurun.

Senin yerine ağlamak istiyorum, inşaallah parça değiştirmemiştir. Sürekli uyarıyoruz kendiniz toplayın diye. Bios Güncellemesi ile alakası olduğunu sanmıyorum, öyle olsa windows hiç açılmazdı. Sıfırdann tekrar windows kurun.
Kuramıyormuş o da.

Kendisi işlemciden kaynaklabilecegini söylüyor. Diger parcalarda bir sorun yok. İşlemciyi de göremiyorum haliyle.
Açıp işlemcinin fotosunu atabilir misin veya işlemcini tanıyor musun? Üstünde yazıyor zaten. Gerçekten Windows kuramıyorum diyen birine nasıl PC toplattınız?

İnşallah kazıklanmamışsınızdır. Güvendiğiniz biri mi bilgisayarcı?
Evet. Şu ana kadar işlemci hariç parçalarda sıkıntı yok. Onu daha göremedim.
Açıp işlemcinin fotosunu atabilir misin veya işlemcini tanıyor musun? Üstünde yazıyor zaten. Gerçekten Windows kuramıyorum diyen birine nasıl PC toplattınız?
Soğutucu var şu anda üstünde. Bu şekilde görebilme şansım var mı ?
Windows açılma ekranında sorun oluyormuş. Kuramıyor degil.
Şimdi açtım böyle bir ekran var.
Evet. Şu ana kadar işlemci hariç parçalarda sıkıntı yok. Onu daha göremedim.

Soğutucu var şu anda üstünde. Bu şekilde görebilme şansım var mı ?
Windows açılma ekranında sorun oluyormuş. Kuramıyor degil.
Şimdi açtım böyle bir ekran var.
SSD'yi çıkarıp denesem ne olur? Elimde başka bir bilgisayar da yok. Telefondan Windows USB'si ayarlayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• 16070993713147011955790993634600.jpg
    16070993713147011955790993634600.jpg
    115,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı