Kuramıyormuş o da.Senin yerine ağlamak istiyorum, inşaallah parça değiştirmemiştir. Sürekli uyarıyoruz kendiniz toplayın diye. Bios Güncellemesi ile alakası olduğunu sanmıyorum, öyle olsa windows hiç açılmazdı. Sıfırdann tekrar windows kurun.
Başka bir pc'niz varsa hemen windows diski nasıl oluşturulur, rehber olayım.Kuramıyormuş o da.
Bence ne olur ne olmaz parçaları kontrol edin.Kuramıyormuş o da.
Kendisi işlemciden kaynaklabilecegini söylüyor. Diger parcalarda bir sorun yok. İşlemciyi de göremiyorum haliyle.Bence ne olur ne olmaz parçaları kontrol edin.
Açıp işlemcinin fotosunu atabilir misin veya işlemcini tanıyor musun? Üstünde yazıyor zaten. Gerçekten Windows kuramıyorum diyen birine nasıl PC toplattınız?Kendisi işlemciden kaynaklabilecegini söylüyor. Diger parcalarda bir sorun yok. İşlemciyi de göremiyorum haliyle.
Evet. Şu ana kadar işlemci hariç parçalarda sıkıntı yok. Onu daha göremedim.İnşallah kazıklanmamışsınızdır. Güvendiğiniz biri mi bilgisayarcı?
Soğutucu var şu anda üstünde. Bu şekilde görebilme şansım var mı ?Açıp işlemcinin fotosunu atabilir misin veya işlemcini tanıyor musun? Üstünde yazıyor zaten. Gerçekten Windows kuramıyorum diyen birine nasıl PC toplattınız?
SSD'yi çıkarıp denesem ne olur? Elimde başka bir bilgisayar da yok. Telefondan Windows USB'si ayarlayabilir miyim?Evet. Şu ana kadar işlemci hariç parçalarda sıkıntı yok. Onu daha göremedim.
Soğutucu var şu anda üstünde. Bu şekilde görebilme şansım var mı ?
Windows açılma ekranında sorun oluyormuş. Kuramıyor degil.
Şimdi açtım böyle bir ekran var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.