R RebelW Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #1 Bigisayarıma uxtu'yu kuruyorum, istediği dosyaları da indiriyorum, uygulamaya basınca açılıp hemen geri kapanıyor. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
Bigisayarıma uxtu'yu kuruyorum, istediği dosyaları da indiriyorum, uygulamaya basınca açılıp hemen geri kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?
sercanhetfield Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 RebelW dedi: Bigisayarıma Uxtu'yu kuruyorum, istediği dosyaları da indiriyorum, uygulamaya basınca açılıp hemen geri kapanıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba ayni sorunu yaşıyorum sorunu çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
RebelW dedi: Bigisayarıma Uxtu'yu kuruyorum, istediği dosyaları da indiriyorum, uygulamaya basınca açılıp hemen geri kapanıyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba ayni sorunu yaşıyorum sorunu çözdünüz mü?
KS KS R RebelW Femtopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 sercanhetfield dedi: Merhaba ayni sorunu yaşıyorum sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Eğer bilen biri çıkarsa yazar belki. Artı 0 Eksi
sercanhetfield dedi: Merhaba ayni sorunu yaşıyorum sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Eğer bilen biri çıkarsa yazar belki.
sercanhetfield Femtopat Katılım 12 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #4 RebelW dedi: Hayır maalesef. Eğer bilen biri çıkarsa yazar belki. Genişletmek için tıkla... Windows güç yönetimi-gelişmiş güç ayarlarından en yükşek ilşemci durumunu %80 yaptım.Bende ısınma problemi yok ancak power kernel hatası alıyorum,oyuna girerken yaşanıyor muhtemelen anlık yük binmesinden kaynakli diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
RebelW dedi: Hayır maalesef. Eğer bilen biri çıkarsa yazar belki. Genişletmek için tıkla... Windows güç yönetimi-gelişmiş güç ayarlarından en yükşek ilşemci durumunu %80 yaptım.Bende ısınma problemi yok ancak power kernel hatası alıyorum,oyuna girerken yaşanıyor muhtemelen anlık yük binmesinden kaynakli diye düşünüyorum.