Universal bypass güvenli mi?

Neden hala Universal Bypass kullanmak istiyorsunuz ki? Adamlar projeyi durdurmuş, FastForward’a geçmiş. Şu an için UB kullanmak mantıksız. Güvensiz değil ama etkinliği azalmıştır güncelleme almadığı için.

Attığımız bağlantıdan veya UB’nin sayfasındaki uyarıdan FastForward’ı yükleyin, gücenlik açısından bir sakıncası yok.

Neden hala universal bypass kullanmak istiyorsunuz ki? Adamlar projeyi durdurmuş, fastforward'a geçmiş. Şu an için ub kullanmak mantıksız. Güvensiz değil ama etkinliği azalmıştır güncelleme almadığı için.

Attığımız bağlantıdan veya Ub'nin sayfasındaki uyarıdan fastforward'ı yükleyin, gücenlik açısından bir sakıncası yok.

Son attığım mesajdaki siteyi diyorum endişelendiren o kaldırdım Ub yi.

Benim elimde universal Bypass'ın dosya halinde eklenti kısmına yüklenen hali var yıllar önce bir yerlerden buldum ama hatırlamıyorum şimdi hem universal bypass kullanıyorum hem de fastforward isteyene veririm dosyası sıfır bir şekilde duruyor ben içine bir şeyler yüklemedim ve yıllardırda kullanıyorum zararınıda görmedim sadece sürüm hatası veriyor o kadar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    39,2 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    12,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png