R5 7500F 4070 Super nasıldır?

Dostum bir iki üç bin lira daha koymayı düşünürsen sana 4.070 Ti Super'li bir sistem önerebilirim.
Hocam, GameGaraj'daki sistem 48-49 a geliyor özelleştirince, ne diye diretiyorsunuz?

Attım ya dostum.
Özelleştirdiğinde 49k gibi bir fiyata denk geliyor.

Kanka 49.000 liraya denk geliyor ama ben diğer parçaların markalarını beğenmedim bence benim attığım üstteki ama arkadaşım parası yoksa 49 bin lira olan senin attığın sistemi de alabilir.

Kanka 49.000 liraya denk geliyor ama ben diğer parçaların markalarını beğenmedim bence benim attığım üstteki ama arkadaşım parası yoksa 49 bin lira olan senin attığın sistemi de alabilir.

Hocam, GameGaraj'daki sistem 48-49'a geliyor özelleştirince, ne diye diretiyorsunuz?

Diretmiyorum elinde iki seçenek var GameGaraj veya gaming.gen.tr'den alabilir.
Sistemin markalarını ve kalitesini incelesin kendi seçsin.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim bende büyük ihtimalle ikinci attığınızı alacağım.

Bir de ikinci attığınıza DeepCool CH560 850W 80+ Gold Mesh Tempered Glass ARGB USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa olur mu onu görüntüsü bence daha güzel (1000 TL fazla vermeyi göze alıyorum.

Kişisel zevklerinize göre değiştirebilirsiniz kasayı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diretmiyorum elinde iki seçenek var GameGaraj veya gaming.gen.tr'den alabilir.
Sistemin markalarını ve kalitesini incelesin kendi seçsin.

Dostum markalarını beğenmediğin markalar Lexar Crucial gibi köklü markalar sadece ekran kartının markası diğerlerine göre düşük kalıyor.
sen beğenmedin diye kötü mü oluyor?

Neden diretiyorsunuz anlamış değilim attığım sistem her türlü daha iyi niye kabullenmiyorsunuz.

Ben beğenmedim diye kötü demedim sadece kendi fikrimi söyledim dostum arkadaş incelesin hangisi hoşuna gidiyorsa hangisini daha uygun buluyorsa onu tercih etsin ben tercihimi söyledim. GameGaraj'ınki de güzel gaming.gen.tr de güzel.

Game garajdakini almayı düşünüyorum ama hepinize ilginiz için teşekkür ederim böyle yardımsever insanların olması çok güzel Not: inşallah parçalarda bir sorun çıkmaz ilk sistemim inşallah patlamayız

Bir de bu işlemciyi ama Ryzen 5 7600 yapsak sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı