R5 7500F - Arc B580 sistem nasıldır?

Kolfy

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni çıkan Intel Arc B580 ekran kartıyla bir sistem topladım ve bu işlerde çok profesyonel sayılmam o yüzden tavsiye almak istedim. Sistem özellikleri şu şekilde:

Ryzen 5 7500F.
Intel Arc B580.
MSI Pro B650M-B Micro ATX AM5.
Corsair Vengeance 2x16 DDR5-6000 CL30.
Kingston Fury Renegade 1TB M.2-2280
Gigabyte P650G 650W 80+ Gold.
Thermalright Phantom Spirit 120SE ARGB.
MSI MAG Forge M100R microatx.

Yeni çıkan Intel Arc B580 ekran kartıyla bir sistem topladım ve bu işlerde çok profesyonel sayılmam o yüzden tavsiye almak istedim. Sistem özellikleri şu şekilde:

Ryzen 5 7500F.
Intel Arc B580.
MSI Pro B650M-B Micro ATX AM5.
Corsair Vengeance 2x16 DDR5-6000 CL30.
Kingston Fury Renegade 1TB M.2-2280
Gigabyte P650G 650W 80+ Gold.
Thermalright Phantom Spirit 120SE ARGB.
MSI MAG Forge M100R microatx.
Anakart haricinde bir sikinti yok gibi duruyor. O anakartin 90w vrm limiti olmasi lazim. Islemciyi stock ayarlarda kullanırım sadece, pbo, cpu clock override vs. yapmam diyorsan alinir ama onermem.

Psu ve kasaya ayrıca bakmam lazim. Fakat o PSU da sikintili bir psu olmasi lazim. Raijintek Ponos cokca oneriliyor kasa olarak, buna goz atabilirsin.

Anakart haricinde bir sikinti yok gibi duruyor. O anakartin 90w vrm limiti olmasi lazim. Islemciyi stock ayarlarda kullanırım sadece, pbo, cpu clock override vs. yapmam diyorsan alinir ama onermem.

Psu ve kasaya ayrıca bakmam lazim. Fakat o PSU da sikintili bir psu olmasi lazim. Raijintek Ponos cokca oneriliyor kasa olarak, buna goz atabilirsin.
Peki o fiyat bandını çok aşmadan önerebileceğiniz farklı bir anakart var mı acaba? 5000 lira civarı olursa iyi olur.

hocam fiyatı çok 35k ya 7800xt 7500f var

Sen hazir sistem mi istiyorsun yoksa tek tek toplamak mi? Hazir istiyorsan arkadasin dedigi gibi bugun cikacak dedikleri sistemi bekle.
Hazır sistemlerin içinde kullandıkları ram, ssd gibi parçaların markaları bana güven vermiyor malesef o yüzden kendim toplama taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı