R5 7500F için 2 bin TL soğutucu önerisi

Attığınız sistemdekir ram'ler bunlar. Eğer sizde bununla sipariş ettiyseniz ram'lerin sorun yaratacağını sanmam. Extra soğutucu vs yok üst tarafında.
Ben genede risk almaz, peerless assassin alırdım.
Teşekkür ederim

Ben çarşamba 00 50 gibi aldım dün sipariş montajı başlamıştı ortalama 7 8 günde geliyor Max 10 gün olur normal şartlarda bana çarşamba günü gelir diye düşünüyorum.(İstanbul Ankara İzmir dışıysanız 3 4 gün sürebiliyor galiba kargolandıktan sonra değilseniz 1 2 günde geliyor)
Vallahi aldım ama sanki gelmeyecek gibi, hala siparişiniz onaylandı diyor, daha montaja bile girmemiş hocam. Üstelik İstanbul'dayım, çok yavaşlar ortalama 2-2,5 hafta sürebilir dediler. Çıldıracağım.

Vallahi aldım ama sanki gelmeyecek gibi, hala siparişiniz onaylandı diyor, daha montaja bile girmemiş hocam. Üstelik İstanbul'dayım, çok yavaşlar ortalama 2-2, 5 hafta sürebilir dediler. Çıldıracağım.

O bayağı süre vermişler ben sitesine göre konuştum bugün benim 6.günüm cumartesi günü montaja başladılar bende.
Sitesinde ortalama 7-8 iş gününde montajlanır 2 gün içinde kargodanda gelir diyordu. Umarım çarşambaya kadar kargoya verirlerde cuma elime ulaşır çarşamba gelmesi hayal oldu benim içinde. Siz ne zaman verdiniz siparişi

O bayağı süre vermişler ben sitesine göre konuştum bugün benim 6.günüm cumartesi günü montaja başladılar bende.
Sitesinde ortalama 7-8 iş gününde montajlanır 2 gün içinde kargodanda gelir diyordu. Umarım çarşambaya kadar kargoya verirlerde cuma elime ulaşır çarşamba gelmesi hayal oldu benim içinde. Siz ne zaman verdiniz siparişi
Perşembe gecesi

İnşallah hocam ya.
İnşallah bakalım bende hemen gelse diye bakıyorum da sabretmek lazım

İnşallah hocam ya.

Hocam benim PC şimdi kargoya verildi haber vereyim dedim sizinkide verilir 1 2 güne herhalde 6.gün bugün İstanbul'dayım yarında gelecek olarak gösteriyor bilgilendiriyim dedim.(PC akşam kargoya veriyorlar bu arada bu saatlerde 7 gibi gösteriyor sistemde diğer alanda öyle yorum yapmış bendede öyle oldu)

Son düzenleme:
İnşallah bakalım bende hemen gelse diye bakıyorum da sabretmek lazım

Hocam benim PC şimdi kargoya verildi haber vereyim dedim sizinkide verilir 1 2 güne herhalde 6.gün bugün İstanbul'dayım yarında gelecek olarak gösteriyor bilgilendiriyim dedim.(PC akşam kargoya veriyorlar bu arada bu saatlerde 7 gibi gösteriyor sistemde diğer alanda öyle yorum yapmış bendede öyle oldu)
hocam daha montaja bile girmedi, mahvoldum burada. Parçalar temin ediliyor falan dediler, en sonunda iptal edeceğim. YIlladır sabır ediyoruz ama bir yere kadar. İnşallah gelir ya.

Taaa Ankara'dan geliyormuş bir de.

hocam daha montaja bile girmedi, mahvoldum burada. Parçalar temin ediliyor falan dediler, en sonunda iptal edeceğim. YIlladır sabır ediyoruz ama bir yere kadar. İnşallah gelir ya.

Taaa Ankara'dan geliyormuş bir de.
Evet ama 1 günde geliyo Ankara'dan bence en geç pazartesiye kadar gelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı