Bu da iyi gibi PSU da bu var.
PN850M - DeepCool
The DeepCool PN850M is a new power supply that meets the latest Intel ATX 3.1 and PCIe 5.1 standard. With a dedicated 12V-2x6, 5 EPS/PCIe ports, the PN850M provides stable power for a wide range of modern high-power components. - DeepCool was founded with the mission of providing professional...global.deepcool.com
Lancool 207 yeni çıktı ve incelemeleri çok iyi. 207 almanızı öneririm. Hem gereksiz harcama yapmamış olursunuz.
Yok değmiyor boşluk var.
Arama yerine ASUS TUF B650 yazarsanız çıkıyor.
Asus Tuf Gaming B650m-plus Ddr5 6400mhz 1xhdmi 1xdp 2xm.2 Usb 3.2 Matx
Bellek Yuva Sayısı - 4Chipset - Amd B650Pcie 4.0/3.0/2.0 (16x Mode) - 1Ram Frekans Desteği - 4800 MHz, 5000 MHz, 5200 MHz, 5400 MHz, 5600 MHz, 5800 MHz, 6000 MHz, 6200 MHz, 6400 MHzTümleşik Vga - YokBellek Türü - DDR5Form Yapısı - Micro AtxModel Link -...teknoraks.com.tr
PSU'yu ayrı almak istediğim bu modeli eledim hocam yoksa bu ürünede göz atmıştım.
Hocam lancool 216ya göre biraz küçük geldi göz atmıştım ama.
Lancool 216 biraz daha büyük evet. İki kasanında hava akışı çok iyi olduğu için ekstra 1000 TL gereksiz diye düşündüm. Diğer parçaları yükseltebiliyorsanız artan parayla mantıklı olur. Yükseltemiyorsanız 1K fark verilsede olur verilmesede olur.
Google üzerinden 10 saniye baksanız çıkardı aslında. Evet, alışveriş yaptım. SSD aldım.Hocam attığınız linkten şu an ürün gözüküyor ama satan siteyle ilgili tereddütlerim var açıkçası daha önce alışveriş yaptınız mı?
Google üzerinden 10 saniye baksanız çıkardı aslında. Evet, alışveriş yaptım. SSD aldım.
Satıcının Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi bilinen yerlerde pazaryeri var.
Online AlıÅveriÅ Sitesi, Türkiyeânin Trend Yolu | Trendyol
Trendyol'da Teknoraks ürünlerinde özel fırsatları keÅfedin. Harika indirimlerden ve kampanyalardan yararlanın!ty.gl teknoraks - n11
teknoraks mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile teknoraks mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
Şu an istediğim parçaları alabiliyorum hocam lancool 216 almama rağmen bir tek anakart konusunda karasız kaldım.
Linkler paylaştım. Yorumun altından ulaşabilirsiniz.Google ile arayınca 3-5 konu dışında fazla bir şey çıkmadı o benim de aklıma geldi açıkçası.
Linkler paylaştım. Yorumun altından ulaşabilirsiniz.
Lancool 216'nın biraz daha büyük olması dışında bir artısı yok neredeyse. Bu arada lancool 207'nin PSU örtüsü üstünde 2 tane fan var. Bu yüzden GPU sıcaklığı daha iyi olacaktır. Tabii arka fan yok.
Ben olsam lancool 207 alırdım, artan parayada B850 alırdım. PCI-e 5.0 X16 desteği var. RTX5000 serisiyle tam performans alırsınız. Daha iyi anakartlar olabilir bu fiyatta. Biraz daha bakmak lazım ama az zorlayınca B850 çıkıyor yani.
Sağ olun yardımlarınız için.
Egzoz fanı için öneriniz var mıdır peki Lian Li 207 için.
Fan konusunda bilgim zayıf. Bunun için konu açmanızı öneririm. Bazı fanlar iyi hava akışı ve fan sesine sahip olsa da değişik sorunlar çıkartabiliyor. Örneğin bendeki Arctic F12 fanlar tıkırdama sesi yapıyor. Hava akışı ve fan sesi gayet iyi.