R5 7500F için ASUS Prime B650M-K alınır mı?

Bu da iyi gibi PSU da bu var.

PSU'yu ayrı almak istediğim bu modeli eledim hocam yoksa bu ürünede göz atmıştım.

Lancool 207 yeni çıktı ve incelemeleri çok iyi. 207 almanızı öneririm. Hem gereksiz harcama yapmamış olursunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam lancool 216ya göre biraz küçük geldi göz atmıştım ama.

Yok değmiyor boşluk var.

Teşekkür edeirm yardımınız için sipariş veriyorum o zaman RAM ve soğutucuyu.

Arama yerine ASUS TUF B650 yazarsanız çıkıyor.

Hocam attığınız linkten şu an ürün gözüküyor ama satan siteyle ilgili tereddütlerim var açıkçası daha önce alışveriş yaptınız mı?

PSU'yu ayrı almak istediğim bu modeli eledim hocam yoksa bu ürünede göz atmıştım.

Hocam lancool 216ya göre biraz küçük geldi göz atmıştım ama.

Lancool 216 biraz daha büyük evet. İki kasanında hava akışı çok iyi olduğu için ekstra 1000 TL gereksiz diye düşündüm. Diğer parçaları yükseltebiliyorsanız artan parayla mantıklı olur. Yükseltemiyorsanız 1K fark verilsede olur verilmesede olur.

Lancool 216 biraz daha büyük evet. İki kasanında hava akışı çok iyi olduğu için ekstra 1000 TL gereksiz diye düşündüm. Diğer parçaları yükseltebiliyorsanız artan parayla mantıklı olur. Yükseltemiyorsanız 1K fark verilsede olur verilmesede olur.

Şu an istediğim parçaları alabiliyorum hocam lancool 216 almama rağmen bir tek anakart konusunda karasız kaldım.

Hocam attığınız linkten şu an ürün gözüküyor ama satan siteyle ilgili tereddütlerim var açıkçası daha önce alışveriş yaptınız mı?
Google üzerinden 10 saniye baksanız çıkardı aslında. Evet, alışveriş yaptım. SSD aldım.

Satıcının Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi bilinen yerlerde pazaryeri var.

Google üzerinden 10 saniye baksanız çıkardı aslında. Evet, alışveriş yaptım. SSD aldım.

Satıcının Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi bilinen yerlerde pazaryeri var.

Google ile arayınca 3-5 konu dışında fazla bir şey çıkmadı o benim de aklıma geldi açıkçası.

Şu an istediğim parçaları alabiliyorum hocam lancool 216 almama rağmen bir tek anakart konusunda karasız kaldım.

Lancool 216'nın biraz daha büyük olması dışında bir artısı yok neredeyse. Bu arada lancool 207'nin PSU örtüsü üstünde 2 tane fan var. Bu yüzden GPU sıcaklığı daha iyi olacaktır. Tabii arka fan yok.

Ben olsam lancool 207 alırdım, artan parayada B850 alırdım. PCIe 5.0 X16 desteği var. RTX5000 serisiyle tam performans alırsınız. Daha iyi anakartlar olabilir bu fiyatta. Biraz daha bakmak lazım ama az zorlayınca B850 çıkıyor yani.

Linkler paylaştım. Yorumun altından ulaşabilirsiniz.

Sağ olun yardımlarınız için.

Lancool 216'nın biraz daha büyük olması dışında bir artısı yok neredeyse. Bu arada lancool 207'nin PSU örtüsü üstünde 2 tane fan var. Bu yüzden GPU sıcaklığı daha iyi olacaktır. Tabii arka fan yok.

Ben olsam lancool 207 alırdım, artan parayada B850 alırdım. PCI-e 5.0 X16 desteği var. RTX5000 serisiyle tam performans alırsınız. Daha iyi anakartlar olabilir bu fiyatta. Biraz daha bakmak lazım ama az zorlayınca B850 çıkıyor yani.

Egzoz fanı için öneriniz var mıdır peki Lian Li 207 için.

Sağ olun yardımlarınız için.

Egzoz fanı için öneriniz var mıdır peki Lian Li 207 için.

Fan konusunda bilgim zayıf. Bunun için konu açmanızı öneririm. Bazı fanlar iyi hava akışı ve fan sesine sahip olsa da değişik sorunlar çıkartabiliyor. Örneğin bendeki Arctic F12 fanlar tıkırdama sesi yapıyor. Hava akışı ve fan sesi gayet iyi.

Fan konusunda bilgim zayıf. Bunun için konu açmanızı öneririm. Bazı fanlar iyi hava akışı ve fan sesine sahip olsa da değişik sorunlar çıkartabiliyor. Örneğin bendeki Arctic F12 fanlar tıkırdama sesi yapıyor. Hava akışı ve fan sesi gayet iyi.

PSU bağlantısı alışılmış kasalara göre farklıymış hocam 207'nin değişik bir şey yapmışlar hoş duruyor.

Dosya Ekleri

• fbMCUpNifbSg7TLxpB74JC-970-80.jpg
    fbMCUpNifbSg7TLxpB74JC-970-80.jpg
    155,7 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı