R5 7500F için DDR5 RAM önerisi

Bütçe
6000

Weybipi

Centipat
Daha fazla  
Anakart
B650
İşlemci
R5 7500F
Merhaba.

İşlemci olarak R5 7500F kullanıyorum ve DDR5 RAM arıyorum. RGB önceliğim yok, hatta hiç sevmiyorum. RAM’lerdeki uygulamalar çok kötü oluyor; kapatınca hep kapalı olmuyor, illa o uygulamayı yüklemek gerekiyor, iğrenç bir şey. Her neyse.
Sadece oyun oynuyorum, DDR5 bir RAM arıyorum. 16 GB mı almalıyım yoksa dual channel için 2x16 şeklinde mi alayım, çok kararsız kaldım.
AM4 işlemcilerde dual RAM öneriliyordu; AM5 serisinde fark etmiyor gibi bir şey gördüm. Eğer öyleyse fazla masraf yapmak istemem çünkü 16 GB hep yeterli geldi.

Şunları buldum.

Bazılarında EXPO yazmıyor onlarda direkt bostan hazır profil açmadan manuel mi ayarlamam gerekiyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı markalar olursa ya da farklı CL-MHz değerleri olursa çalışmama ihtimali yüksek

Patriot viper venom 6000mhz CL 30 modelini tercih edebilirsiniz F/P dir

Farklı markalar olursa ya da farklı CL-MHz değerleri olursa çalışmama ihtimali yüksek.

Patriot Viper Venom 6000MHz CL 30 modelini tercih edebilirsiniz F/P'dir

Anladım hocam.
Patriot'u araştırdım yorumlarda çok şikayet gördüm soğutucu blok takarken bile birçok kişinin elinde kalmış dayanıksız olduğunu söylüyorlar 300-500TL'den kaçmıyorum almışken kaliteli olsun istiyorum çipleri bloğu vesaire.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı