Bu parçalarla ve ekran kartı ile birlikte 28-30k civarı bir para harcıyorum. Bu bütçe ile DDR5 hazır sistem almak pek mümkün değil. Yani alırsın da bu dizdiğim kadar güçlü sistemler pek bulunmuyor maalesef.Belirttiğin parçaları henüz satın almadıysan toplam bütçeni belirleyip hazır sistemlere bakmanı öneririm.
15 bin TL'ye ancak 4060ti falan alabiliyorsun çünkü ikinci el düşünmüyorsan.
Katılıyorum hocam göz atacağım. 4060 Ti gayet güçlü bir kart VRAM olarak 16GB bulunan seçeneklerini alabilirim.Palit 16 GB 4060 Ti 16 bin. Vram olarakta kas gücü olarakta iyi bir kart.
Hazır sistemler fiyat/performans değil. O bütçelere tek tek toplayıp gayet güzel sistem hazırlarım. Şuan kullandığım kasayı aynı şekilde aldım ve 5 yıldır bana yarenlik ediyor. 30K verip 3060 12GB alacağıma daha RX 7600XT barındıran bir sistem dizerim daha. ITOPYA, GAMING GEN gibi sitelerde satılan hazır sistemlerin fiyatlarını hak ettiklerini düşünmüyorum kısacası.Neden hazır sistem almıyorsun
Sinerji'de satılıyor. Link Attım.Bu parçalarla ve ekran kartı ile birlikte 28-30k civarı bir para harcıyorum. Bu bütçe ile DDR5 hazır sistem almak pek mümkün değil. Yani alırsın da bu dizdiğim kadar güçlü sistemler pek bulunmuyor maalesef.
Katılıyorum hocam göz atacağım. 4060 Ti gayet güçlü bir kart VRAM olarak 16GB bulunan seçeneklerini alabilirim.
Bu parçalarla ve ekran kartı ile birlikte 28-30k civarı bir para harcıyorum. Bu bütçe ile DDR5 hazır sistem almak pek mümkün değil. Yani alırsın da bu dizdiğim kadar güçlü sistemler pek bulunmuyor maalesef.
Katılıyorum hocam göz atacağım. 4060 Ti gayet güçlü bir kart VRAM olarak 16GB bulunan seçeneklerini alabilirim.
Hocam bütçeyi biraz daha artırıp dediğiniz gibi 16GB RTX 4060 Ti alacağım sanırım. DLSS, FSR'a nazaran daha gelişmiş ve oturaklı bir teknoloji. 4060 Ti 8GB ile RX 7600XT yarışırken 4060 Ti 16GB açık ara solluyor.2.el temiz 6800XT veya üstünde bişey bulabilirsin. Sıfır olarak tavsiyem 4060Ti olur muhtemelen. 16GB olursa iyi olur arada pek bir fiyat farkı yok ve VRAM limitini aşmış oluyorsun. Kart yine de 16 GB kullanacak kadar güçlü değil ancak FG falan rahatlıkla açabiliyor hale geliyorsun (VRAM tüketen bir teknoloji)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.