R5-7500F RTX 4060 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan noxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 2.118
Anliyorum fakat bütçe arttirma sansim yok o yuzden o dedigin biraz zor. Ama yani guncel oyunlarda rahat bir sekilde keyifle oynayamaz miyim?

Orada da optimizasyon giriyor devreye. Örneğin Rust oynamak istersen zor. Çünkü optimizasyonu berbat. Ancak grafikleri biraz düşürüp oynayabilirsiniz. Optimizasyon iyiyse fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Özellikle DLSS'li oyunlarda daha iyi performans alırsın.4060 çok önerilen bir ekran kartı değil.Bazı oyunlarda 4060 Dlss açınca bile görüntüyü kendisi düşürüp kötüleşebiliyor.Ancak bu fiyata alınacak başka düzgün ekran kartı da yok.

Tebilon'dan bu sistemi bulmuştum. Soğutucu ve SSD ekleyince ucuza geliyor.tebilon pc

Hocam sisteme baktim ben bu sistemi bir ara gormustum. Lakin ekran kartinin Gigabyte ve winderforce olmasi kotu cok ses cikariyor ve kalibresi dusuk denilmisti o yuzden goz ardi ettim. Bu sistem alınır mı?

Hocam bu işte ne profesyonelim ne de diğer arkadaşlar kadar bilgi sahibiyim ancak gözlemlerim sonucu İnceHesap.com'un genelde en ucuzu olduğunu gördüm. Aşağıda birkaç tane hazır sistem linki var lütfen inceleyin;

hocam sizinde attiklarinizi inceledim. lakin intel alanim disinda + olarak 8400f cok iyi bi islemci degil. 5600 bile daha performansli...

Doğru demişler ama arada 2000 TL fiyat farkı var. Ses çok umurunda değilse sorun olacağını sanmıyorum
oyle aman aman bir sorun degil tabii ki ama cok rahatsiz edicek boyutta mi? performans olarak bir eksisi var mi? bu attigim sistem ile attiginiz sistem arasinda ne gibi farklar var. kusura bakmayin biraz cahilim pc konusunda

Orada da optimizasyon giriyor devreye. Örneğin Rust oynamak istersen zor. Çünkü optimizasyonu berbat. Ancak grafikleri biraz düşürüp oynayabilirsiniz. Optimizasyon iyiyse fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum. Özellikle DLSS'li oyunlarda daha iyi performans alırsın.4060 çok önerilen bir ekran kartı değil.Bazı oyunlarda 4060 Dlss açınca bile görüntüyü kendisi düşürüp kötüleşebiliyor.Ancak bu fiyata alınacak başka düzgün ekran kartı da yok.
rust oynarim elbet ama dedigin sekilde oynarim. dlss konusunda da haklisin. ama 4060 cok onerilen bir kart degil demissin de bu butcede baska ne alinabilir var mi tavsiyen?

Doğru demişler ama arada 2000 TL fiyat farkı var. Ses çok umurunda değilse sorun olacağını sanmıyorum.

Bunları da alabilirsin:MG1/NOVA
bu novanin ne gibi farki var hocam

Oyle aman aman bir sorun degil tabii ki ama cok rahatsiz edecek boyutta mi? Performans olarak bir eksisi var mi? Bu attigim sistem ile attiginiz sistem arasinda ne gibi farklar var. Kusura bakmayin biraz cahilim PC konusunda.

Rust oynarim elbet ama dedigin sekilde oynarim. DLSS konusunda da haklisin. Ama 4060 cok onerilen bir kart degil demissin de bu butcede baska ne alinabilir var mi tavsiyen?

Bu Nova'nin ne gibi farki var hocam.

Çok da bir farkı yok. Hemen hemen aynılar ama RAM fiyatlarını ekleyince bazen daha ucuz oluyor bazıları ondan attım. 4060 yerine alabilecek çok da kart yok maalesef. AMD tarafında RX 7600 var o da hem daha fazla güç harcıyor hem de daha az FPS verir. Intel B580 bakabilirsin.

Örneğin buna bakabilirsin.B580 hazır sistem.bazı driver sorunları var deniyor ama 4060'a göre ucuz. İşlemcisi de 7500F ile kafa kafaya geliyor.

Çok da bir farkı yok. Hemen hemen aynılar ama RAM fiyatlarını ekleyince bazen daha ucuz oluyor bazıları ondan attım. 4060 yerine alabilecek çok da kart yok maalesef. AMD tarafında RX 7600 var o da hem daha fazla güç harcıyor hem de daha az FPS verir. Intel B580 bakabilirsin.

Örneğin buna bakabilirsin.B580 hazır sistem.bazı driver sorunları var deniyor ama 4060'a göre ucuz. İşlemcisi de 7500F ile kafa kafaya geliyor.
intel karti icinde ayni seyleri soyluyorlar hocam ya. zaten amd kartlarina yonelmiyorum. baska onerin varsa soyle yani

hocam kasanin yorumlari korkunc :d

Başka önerim yok maalesef. Bu bütçeye en fazla bu kadar oluyor. Ben de uzun süredir araştırıyorum aralık ayının sonunda 27000TL olan sistem 1 ayda 37000TL oldu.

Başka önerim yok maalesef. Bu bütçeye en fazla bu kadar oluyor. Ben de uzun süredir araştırıyorum aralık ayının sonunda 27000TL olan sistem 1 ayda 37000TL oldu.
evet maalesef her sey ates parasi. son bir sorum olucak. yakinimda bulunan bilgisayarcilardsn 30k ya attigm sistem tarzinda bir sey toplayabiliyorum. ramleri daha ucuz oluyor ve fiyati bana uyuyor. sence almak mantikli mi yoksa illa bilindik bir yerden mi almak gerekli

Intel karti icinde ayni seyleri soyluyorlar hocam ya. Zaten AMD kartlarina yonelmiyorum. Baska onerin varsa soyle yani

Hocam kasanin yorumlari korkunc :d

Öyleymiş 😀 anakartı dandik bayağı.

Evet maalesef her şey ates parasi. Son bir sorum olacak. Yakinimda bulunan bilgisayarcilardsn 30k ya attigm sistem tarzinda bir şey toplayabiliyorum. RAM'leri daha ucuz oluyor ve fiyati bana uyuyor. Sence almak mantikli mi yoksa illa bilindik bir yerden mi almak gerekli.

Fark etmez diye düşünüyorum. Zaten yakınımda diyorsun. Bir sorun olursa ilgilenir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı