R5 7500F RTX 4070 sistem için monitör önerisi

emrbRR

Picopat
Daha fazla  
Fiyat performans anlamında beni memnun edecek, sisteme uyacak hangi monitörü tavsiye edersiniz? 24" istiyorum. Bilgisayarı da yeni sipariş ettim umarım memnun kalırım.

Screenshot_20241114_002930_Samsung Internet.jpg

Ancak o sistemi almanızı önermem, daha ucuza 7800XT varken kötü bir tercih.

İçinde soğutucu vs zaten var, direkt alabilirsiniz.
Ancak RAM'i 2x16 Viper Venom yapsanız çok iyi olur.
SSD'yi Kingston Renegade yaparsanız ileride DRAM sayesinde daha rahat edersiniz.
Ek olarak 500 lira ekleyerek 240mm sıvı soğutucuda alabiliyorsunuz.

Total fiyatı o sistemle benzer oluyor, üstüne 4070s dengi bir kart almış oluyorsunuz.
O sistemi değil benim attığımı almanızı öneriyorum.

Çok iyi monitör. İlerleyen zamanlarda yanına 1080 güzel bir monitör daha alınıp çift ekrana da geçilir. 2K'da akıcı oynayamayacağın oyunları 1080 monitöründe oynarsın. Tabii 1 2 yıl sonrası için konuşuyorum o zamana ekran kartını da güncelleyebilirsin.

İçinde soğutucu vs zaten var, direkt alabilirsiniz.
Ancak RAM'i 2x16 Viper Venom yapsanız çok iyi olur.
SSD'yi Kingston Renegade yaparsanız ileride DRAM sayesinde daha rahat edersiniz.
Ek olarak 500 lira ekleyerek 240mm sıvı soğutucuda alabiliyorsunuz.
Sistem güzel fakat sinerji olduğu için ben öneremem maalesef. Bazı bankalar kredi kartlarını kısıtladı bu siteye çok şikayet geldiğinden dolayı. Son zamanlardaki dolandırıcılık sayılabilecek kötü müşteri deneyimlerini okuyup izleyip ona göre risk almak gerekiyor.

Çok iyi monitör. İlerleyen zamanlarda yanına 1080 güzel bir monitör daha alınıp çift ekrana da geçilir. 2K'da akıcı oynayamayacağın oyunları 1080 monitöründe oynarsın. Tabii 1 2 yıl sonrası için konuşuyorum o zamana ekran kartını da güncelleyebilirsin.

Sistem güzel fakat Sinerji olduğu için ben öneremem maalesef. Bazı bankalar kredi kartlarını kısıtladı bu siteye çok şikayet geldiğinden dolayı. Son zamanlardaki dolandırıcılık sayılabilecek kötü müşteri deneyimlerini okuyup izleyip ona göre risk almak gerekiyor.

O günden sonra akıllandıklarını düşünüyorum, bu fiyata kaçmaz bu sistemler.
Sırf Sinerji olduğu için başka siteden daha kötü sistem alınması gerektiğini düşünmüyorum.

Hocam attığınız sistem aşağı yukarı öbür sistemle aynı düzeyde. RT gibi teknolojileri düşünürsek 4070 daha iyi hatta. 4 GB VRAM için sistemi iptal etmeye gerek yok bence.

Hocam attığınız sistem aşağı yukarı öbür sistemle aynı düzeyde. RT gibi teknolojileri düşünürsek 4070 daha iyi hatta. 4 GB VRAM için sistemi iptal etmeye gerek yok bence.

Dostum 7800XT 4070S dengi bir kart, 4070'in dengi 7700XT.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aradaki fark VRAM olsaydı atmazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı