Fiyat performans anlamında beni memnun edecek, sisteme uyacak hangi monitörü tavsiye edersiniz? 24" istiyorum. Bilgisayarı da yeni sipariş ettim umarım memnun kalırım.
Eki Görüntüle 2351937
4070 için 2 K zorlayabilir ben olsam Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Sistem güzel fakat sinerji olduğu için ben öneremem maalesef. Bazı bankalar kredi kartlarını kısıtladı bu siteye çok şikayet geldiğinden dolayı. Son zamanlardaki dolandırıcılık sayılabilecek kötü müşteri deneyimlerini okuyup izleyip ona göre risk almak gerekiyor.![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Ancak o sistemi almanızı önermem, daha ucuza 7800XT varken kötü bir tercih.
İçinde soğutucu vs zaten var, direkt alabilirsiniz.
Ancak RAM'i 2x16 Viper Venom yapsanız çok iyi olur.
SSD'yi Kingston Renegade yaparsanız ileride DRAM sayesinde daha rahat edersiniz.
Ek olarak 500 lira ekleyerek 240mm sıvı soğutucuda alabiliyorsunuz.
Çok iyi monitör. İlerleyen zamanlarda yanına 1080 güzel bir monitör daha alınıp çift ekrana da geçilir. 2K'da akıcı oynayamayacağın oyunları 1080 monitöründe oynarsın. Tabii 1 2 yıl sonrası için konuşuyorum o zamana ekran kartını da güncelleyebilirsin.
Sistem güzel fakat Sinerji olduğu için ben öneremem maalesef. Bazı bankalar kredi kartlarını kısıtladı bu siteye çok şikayet geldiğinden dolayı. Son zamanlardaki dolandırıcılık sayılabilecek kötü müşteri deneyimlerini okuyup izleyip ona göre risk almak gerekiyor.
Hocam attığınız sistem aşağı yukarı öbür sistemle aynı düzeyde. RT gibi teknolojileri düşünürsek 4070 daha iyi hatta. 4 GB VRAM için sistemi iptal etmeye gerek yok bence.![]()
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'dawww.itopya.com
Ancak o sistemi almanızı önermem, daha ucuza 7800XT varken kötü bir tercih.
4070 için 2 k zorlayabilir ben olsam Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
Hocam attığınız sistem aşağı yukarı öbür sistemle aynı düzeyde. RT gibi teknolojileri düşünürsek 4070 daha iyi hatta. 4 GB VRAM için sistemi iptal etmeye gerek yok bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.