Alınmaz. Yapılması gereken özelleştirmeler var o yüzden gereksiz bir fiyata çıkar. Bugün İncehesap Gaming gecesi var 22.00 da oradan bakmanızı öneririm genelde o sistemler hakkında konu açılır burada.Kaç aydır araştırıyorum adam gibi bir sistem toplayamadım; 40 maksimum 45 daha üstüne çıkamam, bir bütçem var ve bilgisayar dizmek istiyorum. Bunu buldum, alınır mı?
Malesef ki bu gece siparişini veremem yaklaşık 1-2 hafta içinde sipariş vereceğim ondan dolayı şuanlık bakıyorum vatandan teker teker parçaları alsam mantıklı olur mu?Alınmaz. Yapılması gereken özelleştirmeler var o yüzden gereksiz bir fiyata çıkar. Bugün İncehesap Gaming gecesi var 22.00 da oradan bakmanızı öneririm genelde o sistemler hakkında konu açılır burada.
Vatandan 9070xt toplanır mı sizceÖzelleştirmelerle beraber 38 civarına 9070XT alınıyor alınmaz bu sistem. İndirim zamanı paylaşılacak sistemlere bak veya kendin topla.
Teşekkür ederimAynı anakart mevcut çok giriş seviyesi kalmış görünüyor bu bütçede 5070 sistem aramak daha mantıklı İncehesap'da sistemler çıkacak oraya göz atmadan almayın bence bir şey.
Vatan'dan 9070XT toplanır mı sizce.
Teşekkür ederim.
Vatan'dan 9070XT toplanır mı sizce
Teşekkür ederim
Siyah ekrana düşüyor restart atmak zorunda kalan insanlar var WattMan hatası devam ediyor hatta bildiğim kadarıyla.
Ben sorun yok diye biliyorum forumda aktif kullananlar var hiç duymadım. @Motionless IN White hocam var mı öyle bir sorun?Siyah ekrana düşüyor restart atmak zorunda kalan insanlar var WattMan hatası devam ediyor hatta bildiğim kadarıyla.
Ben sorun yok diye biliyorum forumda aktif kullananlar var hiç duymadım. @Motionless IN White hocam var mı öyle bir sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.