R5 7500F - RTX 5060 Ti hazır sistem alınır mı?

MrRwty

Hectopat
Daha fazla  
Kaç aydır araştırıyorum adam gibi bir sistem toplayamadım; 40 maksimum 45 daha üstüne çıkamam, bir bütçem var ve bilgisayar dizmek istiyorum. Bunu buldum, alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_8191.png
    IMG_8191.png
    169,8 KB · Görüntüleme: 21
Kaç aydır araştırıyorum adam gibi bir sistem toplayamadım; 40 maksimum 45 daha üstüne çıkamam, bir bütçem var ve bilgisayar dizmek istiyorum. Bunu buldum, alınır mı?
Alınmaz. Yapılması gereken özelleştirmeler var o yüzden gereksiz bir fiyata çıkar. Bugün İncehesap Gaming gecesi var 22.00 da oradan bakmanızı öneririm genelde o sistemler hakkında konu açılır burada.

Alınmaz. Yapılması gereken özelleştirmeler var o yüzden gereksiz bir fiyata çıkar. Bugün İncehesap Gaming gecesi var 22.00 da oradan bakmanızı öneririm genelde o sistemler hakkında konu açılır burada.
Malesef ki bu gece siparişini veremem yaklaşık 1-2 hafta içinde sipariş vereceğim ondan dolayı şuanlık bakıyorum vatandan teker teker parçaları alsam mantıklı olur mu?

Aynı anakart mevcut çok giriş seviyesi kalmış görünüyor bu bütçede 5070 sistem aramak daha mantıklı İncehesap'da sistemler çıkacak oraya göz atmadan almayın bence bir şey.

Özelleştirmelerle beraber 38 civarına 9070XT alınıyor alınmaz bu sistem. İndirim zamanı paylaşılacak sistemlere bak veya kendin topla.
Vatandan 9070xt toplanır mı sizce

Aynı anakart mevcut çok giriş seviyesi kalmış görünüyor bu bütçede 5070 sistem aramak daha mantıklı İncehesap'da sistemler çıkacak oraya göz atmadan almayın bence bir şey.
Teşekkür ederim

Vatan'dan 9070XT toplanır mı sizce

Teşekkür ederim

Vatan'dan hiçbir şey toplanmaz. Arkadaşım 1 sene önce 4080s sistem topladı çok uyguna son 6-7 aydır doğru düzgün kullanamıyor sistemi ha bire sorun çıkarıyor.

Siyah ekrana düşüyor restart atmak zorunda kalan insanlar var WattMan hatası devam ediyor hatta bildiğim kadarıyla.

90xx serisinde öyle problemler hala var mı hocam ya? Şu AMD kendini bir toplayamadı GPU konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı