R5 7500F, RTX 5060'lı hazır sistem alınır mı?

Bütçe
42000 TL
Anakartı B850M-K yapınca tam 45 oluyor. Dediğim gibi ne istediğine bağlı daha ileriye dönük olsun diyorsan anakartı giriş seviye alma AM5'in daha çok yolu var istersen ekstra bir M2 alırsın ramleri değiştirirsin daha rahat olur. İleride tüm parçaları değişirim diyorsan da bu sistemdeki 1 2 birşeyi değiştirir satın alırsın. Başka sistem önerecek olan varsa onları dinle tabii ben bu kasaya göre yorum yapıyorum.
evt tam 45k oluyo ama soğutucu lazım olacak ve bu a620m k çok mu kötü

evt tam 45k oluyo ama soğutucu lazım olacak ve bu a620m k çok mu kötü
Giriş seviye. İleride ikinci bir M2 takamazsın heat sink gibi soğutmaya katkısı olan şeylerden kısılmış ve muhtemelen genel kalite olarak da daha düşük anakartta ucuza kaçmamak önemli bence. Seçtiğin işlemci 7500F MPK sanırsam sistemi çok zorlamadan idareten stok fanla kullanılabilir bence. 1 ay sonra falan CPU fanı alır rahat edersin ama stok fan da sağlıklı değil bunu bilmek lazım. Tabii sonradan aldığın için işlemci fanını takması ya da taktırması uğraştırabilir size kalmış artık.

Giriş seviye. İleride ikinci bir M2 takamazsın heat sink gibi soğutmaya katkısı olan şeylerden kısılmış ve muhtemelen genel kalite olarak da daha düşük anakartta ucuza kaçmamak önemli bence. Seçtiğin işlemci 7500F MPK sanırsam sistemi çok zorlamadan idareten stok fanla kullanılabilir bence. 1 ay sonra falan CPU fanı alır rahat edersin ama stok fan da sağlıklı değil bunu bilmek lazım.
peki anakartı b850 yaptım ssd ney olsun verbatim kalsın mı yoksa msı falan mı seçeyim

peki anakartı b850 yaptım ssd ney olsun verbatim kalsın mı yoksa msı falan mı seçeyim
O kısımda bir bilgim yok araştırmanız gerek. Satın almadan önce iyice düşünün araştırın konuya başkaları da yazar illaha onların da fikirlerini alırsınız belki başka hazır sistem önerenler olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı