R5 7500F RTX 5060Ti hazır sistem iyi mi?

Ff007

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi aldım. 2K oynamak için alıyorum çok üst düzey performans beklentim yok 2K da sıkıntı çıkarır mı?
RAM 32 GB.
PSU'dan pek anlamıyorum ileride yükseltebilirim ama şu an bana sorun yaşatır mı?

Sistem ile alakalı görüşleriniz nedir?

IMG_1886.png

2K konusunda sıkıntı çekeceğini hiç zannetmiyorum. PSU ya kötü bir psu diyemem ama kalitelide diyemem. Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, yeni piyasayı pek takip etmedim.

2K için sıkıntı çıkarmaz ama neden daha fazla VRAM'li olan 9070XTli bir sistem almıyorsun.

Hocam neden bu forumda her seferinde NVIDIA GPU lu bir sitem atıldığında yerine ne olursa olsun hep AMD öneriliyor? Cidden artık merak etmeye başladım neden bu forumdaki herkes NVDİA karşıtı

Arkadaşlar bu sistemi aldım. 2K oynamak için alıyorum çok üst düzey performans beklentim yok 2K da sıkıntı çıkarır mı?
RAM 32 GB.
PSU'dan pek anlamıyorum ileride yükseltebilirim ama şu an bana sorun yaşatır mı?

Sistem ile alakalı görüşleriniz nedir?

Eki Görüntüle 2484116
5060 Ti 16 GB olsa bile alınmaz.

2k için sıkıntı çıkarmaz ama neden daha fazla vramli olan 9070xt li bir sistem almıyorsun.
kartın kendisi 33-35k arası, 43 bine 9070xt li sistem nasil alıyor hocam? Ayrıca 9070xt 16gb vrame sahip.
Bu fiyata 2k görüntü alabileceğim tek kart gibi hocam. Amd tarafında değilim hiç düşünmedim çok şikayetleri var
7080xt benzer performans veriyor

2K konusunda sıkıntı çekeceğini hiç zannetmiyorum. PSU ya kötü bir psu diyemem ama kalitelide diyemem. Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, yeni piyasayı pek takip etmedim.

Hocam neden bu forumda her seferinde NVIDIA GPU lu bir sitem atıldığında yerine ne olursa olsun hep AMD öneriliyor? Cidden artık merak etmeye başladım neden bu forumdaki herkes NVDİA karşıtı
600 w yetersiz kalır mı diye düşünmüştüm

Kas gücü ve fp olarak daha iyi kartlar çünkü nvidia alıp 10 türlü özellik açıp rahat oynayacağıma kas gücünü tercih ederim

600 w yetersiz kalır mı diye düşünmüştüm
kalmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı