R5 7500F RTX 5060Ti hazır sistem iyi mi?

Kas gücü ve F/P olarak daha iyi kartlar çünkü NVIDIA alıp 10 türlü özellik açıp rahat oynayacağıma kas gücünü tercih ederim.

Önermenize tabii ki bir şey demiyorum ama bazı açılan konularda konu sahibi sadece NVIDIA kart kabul ettiğini belirtse bile herkes AMD kart al, neden AMD almıyon cahil vb şeyler yazıyorlar. Onlar yüzünden şuraya NVDİA yazamıyorum artık.

AMD kart almak istemiyorum hocam hem teknolojik olarak geriden geldiğini düşünüyorum hem ileride sistem yükseltirsem elimden daha kolay çıkacağını düşünüyorum NVIDIA'nın.

Dediğinize katılmasamda para sizin sonuçta sizi üzecek bir sistem değil zaten aldığınız DLSS ve MFG ile 4K'da bile gideri var ekran kartının.

2K konusunda sıkıntı çekeceğini hiç zannetmiyorum. PSU ya kötü bir psu diyemem ama kalitelide diyemem. Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, yeni piyasayı pek takip etmedim.

Hocam neden bu forumda her seferinde NVIDIA GPU lu bir sitem atıldığında yerine ne olursa olsun hep AMD öneriliyor? Cidden artık merak etmeye başladım neden bu forumdaki herkes NVDİA karşıtı
1746372692870.png

Amd kart almak istemiyorum hocam hem teknolojik olarak geriden geldiğini düşünüyorum hem ilerde sistem yükseltirsem elimden daha kolay çıkacağını düşünüyorum nvdianın
amdnin 9000 serisinde fsr4 ile gayet güzel iş çıkarmışlar. Ancak aldım yazdığını yeni görüyorum. Psu kaliteli ise size sorun çıkarmayacaktır, sistem bana genel olarak hafif overpriced geldi ama aldıysanız hayırlı olsun demekten başka bir şey düşmez.

2K konusunda sıkıntı çekeceğini hiç zannetmiyorum. PSU ya kötü bir psu diyemem ama kalitelide diyemem. Fiyat konusunda yorum yapamayacağım, yeni piyasayı pek takip etmedim.

Hocam neden bu forumda her seferinde NVIDIA GPU lu bir sitem atıldığında yerine ne olursa olsun hep AMD öneriliyor? Cidden artık merak etmeye başladım neden bu forumdaki herkes NVDİA karşıtı
Nvidia karşıtı olma sebebi fiyatını hak etmeyecek kartlar çıkarmaları, ve insanlar da satın aldıkça bu böyle gidecek. Kartın kas gücüne ve teknolojisine laf eden yok, olay fiyatını hak etmemeleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı