R5 7500F, RTX4070 sistem alınır mı?

SLaughteR12345

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle bir sistem buldum Vatan'dan alınır mı? Darboğaz yapar mı, işlemcisi yeterli midir?
Başka önerileriniz varsa Vatan'dan olursa sevinirim.

Darboğaz yapmaz ama fiyat çok yüksek geldi, vatandan değil ama o fiyatta 4070 Super'li sistemler bile var.

Böyle bir sistem buldum Vatan'dan alınır mı, darboğaz yapar mı, işlemcisi yeterli midir?
Başka önerileriniz varsa Vatan'dan olursa sevinirim.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...900-gre-figther-16gb-oyun-bilgisayari-p-37897 bütçe artarsa. vatan değil ama.

Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj bu da olabilir özelleştirmeli.

Darboğaz yapmaz ama fiyat çok yüksek geldi, vatandan değil ama o fiyatta 4070 Super'li sistemler bile var.

Bunlardan birini seçip 16 GB modülü 16x2 32 gb yaparsan müthiş olur.

Hocam siyah ekran kartını seçsen 37-38 e geliyor. Aynı değil mi iki kartta ?
Oc özelliği yok siyah kartta sanırım

Sinerji 12 taksitle 53k ya kadar çıkartıyor vatanda 3 4k fazlalık veriyor sadece

Hepsiburada dan tek tek toplayıp alsam nasıl olur

Screenshot_20240827-092938_1.jpg

Bu şekilde özelleştirip alabilirsiniz. Kasa biraz sizin tercihinize kalmış açıkçası. Fanlar Rainbow olmasın diye bu modeli tercih ettim. Fiyatı biraz kısmak isterseniz kasadan kısabilisiniz. Veya belki RAM'ler 16'ya düşürülebilir.

Eki Görüntüle 2295324

Bu şekilde özelleştirip alabilirsiniz. Kasa biraz sizin tercihinize kalmış açıkçası. Fanlar Rainbow olmasın diye bu modeli tercih ettim. Fiyatı biraz kısmak isterseniz kasadan kısabilisiniz. Veya belki RAM'ler 16'ya düşürülebilir.
Bu nasıl

Bu nasıl.

Fazla dengesiz. Ekran kartı bayağı iyi ama o 5500 işlemci o karta 4K'da oynamadıkça çok darboğaz yapacaktır. Arkadaşın attığı sistemi almanız çok daha mantıklı olur.

Fazla dengesiz. Ekran kartı bayağı iyi ama o 5500 işlemci o karta 4K'da oynamadıkça çok darboğaz yapacaktır. Arkadaşın attığı sistemi almanız çok daha mantıklı olur.
Hocam 12 taksit yapmam lazım 12 taksitle 55k civarı bir fiyata geliyor o sistem. Vatandan kendim toplamayı deneyeceğim 50k sistem toplasam 55k ya 12 taksit yapıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı