RX 7700 XT / R5 7500F sistem alınır mı?

Belli bir konu açma limiti falan var ona takılmayayım dedim o yüzden konu açmadım. Önderdiğiniz sistemde 16 GB RAM var ben 32 GB yapmayı düşünüyorum ve hangi RAM'i almalıyım sizce?

Ayrıca işlemci olarak attığım sistemde ki işlemci daha iyi değil mi?

Sadece Overclock'a açık versiyonu seninki, benim attığımda şu şekil değişiklik yap.
Soğutucuyu LE500
SSD'yi KC3000
RAM'leri Patriot Viper Venom 2x16
Anakartı B650M-B Yap, anakart daha ucuz olan olacak.

Normalde NVIDIA ekran kartlı bir sistem alacaktım fakat forumdakiler 4060 ekran kartları alınmaz 4070 Super Ti'lı ekran kartları öneriyorlardı. Bu da benim bütçemi bir tık aşıyordu. Sistem ve monitör toplam 65 000TL'ye geliyordu. Sonra AMD ekran kartına yönelmek istedim ve bu ve buna benzer sistemler gördüm. Sizce alınır mı?

Sistemin linki:PROGRAMMER-PRO/ AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 NVMe SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu fiyata 7800XT sistemler var hocam. Ben 7800 XT sistemi 34K'ya aldım.

Sadece Overclock'a açık versiyonu seninki, benim attığımda şu şekil değişiklik yap.
Soğutucuyu LE500
SSD'yi KC3000
RAM'leri Patriot Viper Venom 2x16
Anakartı B650M-B Yap, anakart daha ucuz olan olacak.
hocam ramler'de iki tane patriot viper venom var biri CL30 diğeri CL36 hangisi

Görmemişim kusura bakmayın, son arkadaşın attığı 7800 XT sistem idaeldir. Kasayı yükseltirseniz daha iyi olur.
kasa olarak hangisini önerirsiniz hocam?

Görmemişim kusura bakmayın, son arkadaşın attığı 7800 XT sistem idaeldir. Kasayı yükseltirseniz daha iyi olur.
kasa olarak hangisini önerirsiniz hocam?

Hocam RAM'ler'de iki tane Patriot Viper Venom var biri CL30 diğeri CL36 hangisi

Kasa olarak hangisini önerirsiniz hocam?

Kasa olarak hangisini önerirsiniz hocam?

CL30 Olan.
Kasa değişmesine gerek yok ama isterseniz Corsair iCUE 3000D yapabilirsiniz.

Aynı sistemi almayı düşünüyorum da bütçem maksimum 37.5k RAM'leri yükseltmezsem denk geliyor tam. RAM'leri yükseltmek o kadar elzem mi?

Evet.
Kasayı değiştirmeyin gerekirse bir şeylerden kısın alın o RAM'ları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı