R5 7500F - RX 7700 XT sisteme soğutma önerisi

hocam yeter değil mi bu korkuyorum yanar diye
bi kanal ytde test yapmıştı
ölçülerini bilmiyorum ama 2 fanlı sıvı soğutma
kule tipinden daha az soğutuyor teste göre ama şimdi kule tipi soğutucularda kasada kötü bir görüntü yaratıyor. zaten sıvı soğutma bunun için var ya. kısacası dıyorum kule tipi kötü görüntü yapıyor ama 280mm sıvı soğutma az degil yani neden yaksın

o yanma ihtimali o kadar zor ki ben
360mm sıvı sogutmamı garantıye gonderıp termal macunsuz stok fanla 95 derecelerde işlemcimi idare ediyorum 1 haftadır bir şey olmadı

Hocam ben RX6600 kullanıcısıyım 16gb VRAM'e bile çıkartabilirim ama gerek yok uğraşamam öyle şeylere. 8GB hala yeter. 1-2 yıl neymiş. PS5 Pro ne alaka PC ile. Paran yoksa 8GB 4.5 yıl gider baağ.
İşimizi garantiye almayalım mı?

bi kanal ytde test yapmıştı
ölçülerini bilmiyorum ama 2 fanlı sıvı soğutma
kule tipinden daha az soğutuyor teste göre ama şimdi kule tipi soğutucularda kasada kötü bir görüntü yaratıyor. zaten sıvı soğutma bunun için var ya. kısacası dıyorum kule tipi kötü görüntü yapıyor ama 280mm sıvı soğutma az degil yani neden yaksın

o yanma ihtimali o kadar zor ki ben
360mm sıvı sogutmamı garantıye gonderıp termal macunsuz stok fanla 95 derecelerde işlemcimi idare ediyorum 1 haftadır bir şey olmadı
Teşekkürler.

İşimizi garantiye almayalım mı?
hocam böyle böyle bir sistem için 4060 alınmaz. Bu dediğim 8gb Vramli kullanıcılar için yani daha fazla gider 1-2 yıl neymiş.

Sistem oldukça iyi o bütçede ideal işlemci, ekran kartı var.

Ram i bir tık daha fazla katıp 5600 mhz lik alabilirsin ek olarak 400 TL civarına.
Öyle yaparım param yeterse. Bir de bir şey soracam. Psu sisteme dahil mi? 750w yazıyor, o kapasite mi yoksa takılı psu mu?
Bir kaç yerden bakmıştım, sisteme dahil diyorlardı. Tam emin olamadım.

hocam böyle böyle bir sistem için 4060 alınmaz. Bu dediğim 8gb Vramli kullanıcılar için yani daha fazla gider 1-2 yıl neymiş.
Anladım, Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı