R5 7500F - RX 9060 XT sistem toplanır mı?

youandeamons

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistem topluyorum, bundan önce laptop kullanıyordum, kasa kullanmaya yeni başladım, şu şekilde bir sistem toplayacağım:

RX 9060 XT 3 fanlı modeli.
Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime B650M-R
G.Skill 24 GB RAM (tek kit)
MSI MAG Force 120a 650W.
Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD.
Thermalright Assassin King 120 SE.

Aklımdaki sistem şu anlık bu, yakın zamanda almayı planlıyorum, uyumluluk açısından ürün kalitesi açısından nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, yeni sistem topluyorum, bundan önce laptop kullanıyordum, kasa kullanmaya yeni başladım, şu şekilde bir sistem toplayacağım:

RX 9060 XT 3 fanlı modeli.
Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime B650M-R
G.Skill 24 GB RAM (tek kit)
MSI MAG Force 120a 650W.
Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD.
Thermalright Assassin King 120 SE.

Aklımdaki sistem şu anlık bu, yakın zamanda almayı planlıyorum, uyumluluk açısından ürün kalitesi açısından nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gayet iyi SSD güzel soğutucu idare eder RAM götürür bir süre işlemci F/P ekran kartı güzel anakartta güzel.

Bence gayet iyi şu anlık için hele 24 GB RAM ile.

45K'ya o sistemi toplayabildiğinizden emin misiniz hocam? 24 GB RAM ve ekran kartı zaten 30K'ya yakın tutuyor. Eğer 45k ise gayet iyi alınabilir.

Zaten sistem fiyatları RAM fiyatları uçmuş başını gidiyor ekran kartına da zam kapıda artık Allah'a emanet.
RAM 5200MHz CL40 ekran kartı 18500 falan şu an yükseltmek isteyeceğim tek şey RAM olabilir ama RAM'ler deli uçtuğu için bütçem buna çıkıyor.

RAM 5200MHz CL40 ekran kartı 18500 falan şu an yükseltmek isteyeceğim tek şey RAM olabilir ama RAM'ler deli uçtuğu için bütçem buna çıkıyor.

CL değeri biraz yüksek MHz değeri biraz düşük RAM'lerin CL değerlerinden pek anlamam ancak çok bir fark olacağını sanmıyorum.

Hocam 5200 CL40 biraz kötü. Marka iyi gibi dursa da sıkıntı.

2K daha verip:

Bunu almak daha mantıklı olur hem 8 GB fazladan olur hem de 5600Mhz CL36.
Bu gayet iyi bütçe var ise alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı