Çözüldü R5 7500F RX 9060 XT sistemde stabilite sorunu oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar Gigabyte B650M S2H anakarta sahibim, EXPO veya PBO fark etmez BIOS'tan açtığımda oyunda anlık droplar, seste bozulmalar (cızırtı, ses gitmesi) gibi.

RX 9060 XT, Ryzen 5 7500F, Kingston Beast 16 GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD EXPO sertifikalı RAM-KF556C36BBE-16TR X2.

Çözüm
Tamamdır, durum hakkında güncelleme yapın.

Hocam günaydın, pek ihtimal vermemiştim ama priz çoklayıcım çok dandik bir markaydı kaliteli bir markayla değiştirdim şu an yaklaşık 10 dakikadır PBO ve EXPO2 açık kullanıyorum sorun yok gibi, 1-2 gün içerisinde bir aksilik olmazsa konuyu güncelleyeceğim. EXPO2'yi açık bırakacağım fakat PBO'yu açık bırakmalı mıyım? Performans artışına şu an çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum stok hali de yeterli seviyede işimi görüyor, serin çalışması da hoşuma gidiyor.
Tamamdır, durum hakkında güncelleme yapın.

Hocam günaydın, pek ihtimal vermemiştim ama priz çoklayıcım çok dandik bir markaydı kaliteli bir markayla değiştirdim şu an yaklaşık 10 dakikadır PBO ve EXPO2 açık kullanıyorum sorun yok gibi, 1-2 gün içerisinde bir aksilik olmazsa konuyu güncelleyeceğim. EXPO2'yi açık bırakacağım fakat PBO'yu açık bırakmalı mıyım? Performans artışına şu an çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum stok hali de yeterli seviyede işimi görüyor, serin çalışması da hoşuma gidiyor.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı