Çözüldü R5 7500F RX 9060 XT sistemde stabilite sorunu oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Selamlar Gigabyte B650M S2H anakarta sahibim, EXPO veya PBO fark etmez BIOS'tan açtığımda oyunda anlık droplar, seste bozulmalar (cızırtı, ses gitmesi) gibi.

RX 9060 XT, Ryzen 5 7500F, Kingston Beast 16 GB (1x16) DDR5 5600MHz CL36 AMD EXPO sertifikalı RAM-KF556C36BBE-16TR X2.

Çözüm
Tamamdır, durum hakkında güncelleme yapın.

Hocam günaydın, pek ihtimal vermemiştim ama priz çoklayıcım çok dandik bir markaydı kaliteli bir markayla değiştirdim şu an yaklaşık 10 dakikadır PBO ve EXPO2 açık kullanıyorum sorun yok gibi, 1-2 gün içerisinde bir aksilik olmazsa konuyu güncelleyeceğim. EXPO2'yi açık bırakacağım fakat PBO'yu açık bırakmalı mıyım? Performans artışına şu an çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum stok hali de yeterli seviyede işimi görüyor, serin çalışması da hoşuma gidiyor.
Tamamdır, durum hakkında güncelleme yapın.

Hocam günaydın, pek ihtimal vermemiştim ama priz çoklayıcım çok dandik bir markaydı kaliteli bir markayla değiştirdim şu an yaklaşık 10 dakikadır PBO ve EXPO2 açık kullanıyorum sorun yok gibi, 1-2 gün içerisinde bir aksilik olmazsa konuyu güncelleyeceğim. EXPO2'yi açık bırakacağım fakat PBO'yu açık bırakmalı mıyım? Performans artışına şu an çok ihtiyacım olduğunu sanmıyorum stok hali de yeterli seviyede işimi görüyor, serin çalışması da hoşuma gidiyor.

Çözüm
Yani şu anlık sorunlarınız çözülüyor olabilir daha sonra bu sorunlar gene ortaya çıkarsa düzeltmeye çalışırken sisteme iyice zarar verebilirsiniz veya birkaç sorun bile zincirleme sorunlara sebebiyet verebiliyor her sistem aynı çalışmıyor kesin bir yargıda bulunmak istemem ama imkanınız varsa servise bir baktırın veya iade imkanınız varsa iade edip sağlıklı bir sisteme geçebilirsiniz.

Hocam tam olarak dediğiniz sorun bende de var alalı 20 gün oldu hazır sistem, çoğu parçasını değişmiştim seçeneklerden orası ayrı ama ekran kartı ve işlemci aynı. Yapay zekaya logları gönderdiğimde yani bayağı Micro-heavy fazlaca var veri olarak. Ve bunu gözle görülür şekilde de yaşıyorum çözümünü aradım bulamadım. Sizce İtopya'ya geri götürmeli miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı