R5 7500F - RX7700XT sistemin nasıl ısınması engellenir?

MrDucky

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz
8GB RAM
60Hz
240mm Corsair sıvı sogutma eklersen hiçbir sorun olmaz. Ama bu halıyle ıslemcı cayır cayır yanar.

Hocam 85-90 stokta Apex oynarken çıkıyor kendimden biliyorum. 7500 F mükemmel işlemci, BIOS'tan güvenli sınır 80'ken cok ısınıyordu onu 90'a cektim düzeldi, vallahi 90'ı bir daha görmedim. Bunu yaptınız hala düzelmediyse Thermalright Peerless Assassin 120 SE kule tipi soğutucu alın, hallolur inşallah.

Şu ürünü SELAM150 kodu ile alırsan güzel olur. İşlemcin yükte 70-75 arasında çalışır.
60-75 derece arası ortalama bir sıcaklık alırsın.

Hocam sitedeki özelleştirme kısmından ne ekleyebilirim onun yerine? Kendim monte edemem pek tanıdıkta yok direkt hazır olarak gelmesi gerek.

Bu şekilde kullanırsan işlemci boşta 60 yyükte 95'lerde takılıyor (ufak bir deneyim)
120 mm bir kule tipi alsan gayet yetiyor 72 derecenin üstüne çıkmıyor Dark Freezer X123 ile.

Hocam sitedeki özelleştirme kısmından ne ekleyebilirim onun yerine? Kendim monte edemem pek tanıdıkta yok direkt hazır olarak gelmesi gerek.
Sanırım tek o seçeneklerden alınabilir olan ürün h100. 3K'lık bir ürün. Dediğimiz gibi ürünü alıp montajlasan güzel olur. 450TL'ye işini çözersin.

sitesinde deepcool hava sogutma var bır arayıp sorarsan belki yardımcı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…