R5 7500F - RX7700XT sistemin nasıl ısınması engellenir?

MrDucky

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1650
AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 2.10 GHz
8GB RAM
60Hz
Hocam 85-90 stokta Apex oynarken çıkıyor kendimden biliyorum. 7500 F mükemmel işlemci, BIOS'tan güvenli sınır 80'ken cok ısınıyordu onu 90'a cektim düzeldi, vallahi 90'ı bir daha görmedim. Bunu yaptınız hala düzelmediyse Thermalright Peerless Assassin 120 SE kule tipi soğutucu alın, hallolur inşallah.

Hocam 85 90 stokta Apex oynarken çıkıyor kendimden biliyorum 7500 F mükemmel işlemci BIOS'tan güvenli sınır 80ken cok ısınıyordu onu 90'a cektim düzeldi vallahi 90'ı bir daha görmedim bunu yaptınız hala düzelmediyse Thermalright Peerless Assassin 120 SE kule tipi soğutucu alın hallolur iş

Hocam sitedeki özelleştirme kısmından ne ekleyebilirim onun yerine? Kendim monte edemem pek tanıdıkta yok direkt hazır olarak gelmesi gerek.

AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-CORSAIR 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu hazır sistemi alacağım fakat bazı arkadaşlar 85-90 derece arasında gezer dedi. Ben de korktum açıkçası. Acaba kasaya ne eklersem ısınmasını engellerim? Hiçbir şey eklemeden kullansam çok mu ısınır? Özelleştirme kısmından ne eklemem lazım ısınmaması için?

Bu şekilde kullanırsan işlemci boşta 60 yyükte 95'lerde takılıyor (ufak bir deneyim)
120 mm bir kule tipi alsan gayet yetiyor 72 derecenin üstüne çıkmıyor Dark Freezer X123 ile.

Hocam sitedeki özelleştirme kısmından ne ekleyebilirim onun yerine? Kendim monte edemem pek tanıdıkta yok direkt hazır olarak gelmesi gerek.
Sanırım tek o seçeneklerden alınabilir olan ürün h100. 3K'lık bir ürün. Dediğimiz gibi ürünü alıp montajlasan güzel olur. 450TL'ye işini çözersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı