R5 7500F sistem alınır mı?

avukat.kedii

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ilanı buldum pazarlık ile 26 bin TL düşürdüm. Faturası 12 ay garantisi devam ediyor ya da 4 bin TL daha üzerine koyup buna benzer ince hesaptan hazır sistem var ekran kartı PNY ama.

Bu arada RAM 2X16.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-13-16-10-54-369_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-13-16-10-54-369_com.android.chrome.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
maksimum bütçen nedir?
Hocam maksimum 26k çıkabilirim o yüzden ikinci el düşünüyorum daha monitör masa koltuk klavye mouse kulaklık alcam bu sistemin sıfırını en ucuzunu 35k bandında toplanıyor Akakçe den bende bir kaç sene kullanıp 25k dan piyasaya sürerim bu piyasada 25k fiyatında ikinci el böyle sistem yok sadece cs2 oynuyorum

2. elde bu fiyat tamamen kazık. Dediğinize göre daha da bütçe artarsa şu alınabilir;

AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum hocam işlemcide AMD ekran kartında Nvidia seviyorum

Hocam maksimum 26k çıkabilirim o yüzden ikinci el düşünüyorum daha monitör masa koltuk klavye mouse kulaklık alacağım bu sistemin sıfırını en ucuzunu 35k bandında toplanıyor Akakçe'den bende birkaç sene kullanıp 25kdan piyasaya sürerim bu piyasada 25k fiyatında ikinci el böyle sistem yok sadece CS2 oynuyorum.

AMD ekran kartlarına pek sıcak bakmıyorum hocam işlemcide AMD ekran kartında NVIDIA seviyorum.

Ben 2. el önermem en azından bu bütçede önermem tabii kendi kararın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı