R5 7500F Sistem uyumu

4070 daha avantajlı normalde ama 25K bütçede 4070 bulamazsınız zaten. DDR5 olması da avantajlı. Gayet iyi sistem.
1-2 yıl idare etsin yeni oyunlar çıkınca sadece ekran kartı ve işlemci değişimi yaparım gerekirse şuan bütün oyunları sorunsuz oynatır olarak değerlendirdim

Monitör le 40 a geliyor sistem bu ekran kartı 36 malesf şuan alamam ama 1 yıl felan sonra bu ekran kartına yükseltebilirim islemcide yetersiz olursa yükselttirim

4070 daha avantajlı normalde ama 25K bütçede 4070 bulamazsınız zaten. DDR5 olması da avantajlı. Gayet iyi sistem.
İlerde yuksetebilmek için ddr5 araştırdım bu bütçeye minumuma bu sistem çıkıyor gibi

Power Supply yeter de yetmeyebilirde ama muhtemel kuvvetle yeter. 1080p de yapabilir ama 2K de hiçbir şey olmaz.

7500F 5.2 5.3 GHz'e çok rahat çıkabilen bir işlemci Ryzen 5 diye kötü sanılmasın 1080p de bile çok rahat besler 5800x3D nasıl besliyorsa. 7600X 7600 7500F bunlar birbiri ile watt ve iGPU hariç farkları yok testte 5800x3D'yi geçmişler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci R5 7600X istiyordum ama bulamadım

Gerek yok hocam para israfı olur bunların gücü aynı 7500F e alın bende yeni aldım çok daha uyguna 5.35 GHz de çok iyi çalışıyor 6800XT ile.

Ben sadece ekran kartı 35 sandım pardon sistem iyi 3-4 yıl sonra geliştirirsiniz sistemi.
Sistem 1 TB SSD ile 4000 lik fareyle bana 40 a geldi verdiğim paranın hakkını fazlasıyla verir diye buna karar verdim

7500F performans olarak 7600X'le hemen hemen aynı. Ve daha kolay soğutulabiliyor. Sistemde kule tipi soğutucu yoksa almanızı tavsiye ederim. Stok soğutucuyla kullanılmaz bu işlemci.
Deep cool ag400 argb var yeterli midir
Sıvı soğutucu almak istiyorum ama 2- ay sonra PSU arttirir soğutucu gerekirse alırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı