R5 7500F ve RTX 4060 Ti'lı sistem için Monitör önerisi

pekerbey

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim tam olarak bu sıvı soğutmayı yükselttim. Bana monitör önerebilir misiniz (VRAM olayları varmış nedir bilmiyorum ona göre bir monitör iyi olur)?bütçem 4.5 k.
ghost falan olmayacak monitör iyi olur.

hocam güzel bir monitör lazım 4.5k maks

Ryzen 5 7500F için ilk aylarda sıkıntı değil de sonra sorun çıkarır soğutucu lazım ve ekran kartı 16 GB hocam 8 değil o yüzden fiyatı piyasaya göre standart 8 GBlı olanları bu fiyata veriyorlar

Son düzenleme:
hocam güzel bir monitör lazım 4.5k maks

Ryzen 5 7500F için ilk aylarda sıkıntı değil de sonra sorun çıkarır soğutucu lazım ve ekran kartı 16 GB hocam 8 değil o yüzden fiyatı piyasaya göre standart 8 GBlı olanları bu fiyata veriyorlar
Monitör gayet güzel. O fiyat altına Rampage monitörler falan var. Bence en alınabilir monitör bu. Ayrıca sıvı soğutma gereksiz derken, stock soğutucu kullanın demedim. İyi bir kule tipi soğutucu yeterli.

Monitör gayet güzel. O fiyat altına Rampage monitörler falan var. Bence en alınabilir monitör bu. Ayrıca sıvı soğutma gereksiz derken, stok soğutucu kullanın demedim. İyi bir kule tipi soğutucu yeterli.

Kral sistem de monitör yok senin kastettiğin hangisi? Eğer varsa önerebileceğin link var mı?
Ha bir de 2K taşır mı bu sistem yoksa 1080p mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı