R5 7500F ve RTX 4060'lı sistem alınır mı?

Önü kapalı platform ve o işlemci o ekran kartına biraz zayıf kalıyor. İleride geliştirilemeyecek bir sistem.

Sırf o yüzden AM5 bir sisteme geçmiştim. Anakart ve işlemciyi güçsüz kılıp ekran kartını yükseltmek yerine hepsini orantılı aldım. O hatayı kendi sistemimde yaptım 60 FPS görmüyor bilgisayar.

Sırf o yüzden AM5 bir sisteme geçmiştim. Anakart ve işlemciyi güçsüz kılıp ekran kartını yükseltmek yerine hepsini orantılı aldım. O hatayı kendi sistemimde yaptım 60 FPS görmüyor bilgisayar.

Her zaman işlemci anakart güçlü olmalı bence, en azından işlemci. Ayar kısıp FPS artırır yoluna devam edersin. Tam tersi olursa ne kadar ayar kısarsan kıs FPS artmaz. Hiç yetmemeye başladığı zaman ekran kartı değişikliğini kolayca yaparsın.

Her zaman işlemci anakart güçlü olmalı bence, en azından işlemci. Ayar kısıp FPS artırır yoluna devam edersin. Tam tersi olursa ne kadar ayar kısarsan kıs FPS artmaz. Hiç yetmemeye başladığı zaman ekran kartı değişikliğini kolayca yaparsın.

Bence de hocam. O yüzden hazır sistemleri çok sevmiyorum bakmaya da gerek duymuyorum. Benim de islemci anakartım kötü. FPS'i 60 göremiyorum.

Bence de hocam. O yüzden hazır sistemleri çok sevmiyorum bakmaya da gerek duymuyorum. Benim de islemci anakartım kötü. FPS'i 60 göremiyorum.
Hocam tam olarak bütçeniz ne kadar? 34-35 bin liraya çıkabiliyor musunuz?

Çıkabilirseniz;

Çıkamazsanız;
4060 Ti sistemde anakartı "ASUS Prime B650M-K" seçin lütfen. 28k tutuyor böylece. Ayrıca 500 TL farkla kasayı 750 W yapmanızı öneririm. Daha ileriye dönük olur.

Hocam tam olarak bütçeniz ne kadar? 34-35 bin liraya çıkabiliyor musunuz?

Çıkabilirseniz;

Çıkamazsanız;
4060 Ti sistemde anakartı "ASUS Prime B650M-K" seçin lütfen. 28k tutuyor böylece. Ayrıca 500 TL farkla kasayı 750W yapmanızı öneririm. Daha ileriye dönük olur.

Çıkmaz hocam. Aşağıda ki sistemi ben özelleştirdim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı