R5 7500F ve RX 6700 XT sistem nasıldır?

Merhaba. Yakın zamanda bu sistemi alacağım birkaç özelleştirme ile PSU'yu FSP yapıp anakartı B650 yapacağım. Sizce alınır mı?

Eğer bu sistemi alacaksanız kasayı da değiştirmelisiniz. Kasanın önü tamamen kapalı.

1080P'de Spider-Man Remastered oyunununda RX 6700 XT kartım RT kapalı 9GB RT açık 11GB VRAM kullanıyordu 8 GB bu devirde alınmaz bence.

O senin kartının VRAM optimizasyon sakatlığından kaynaklanıyor. AMD'ler öyledir. Ben aynı oyunu 1080P'de tüm ayarları kökleyip 7.5 GB VRAM kullanımı ile akıcı ve rahat oynadım.

1080P'de Spider-Man Remastered oyunununda RX 6700 XT kartım RT kapalı 9GB RT açık 11GB VRAM kullanıyordu 8 GB bu devirde alınmaz bence.

Ayni oyunu ben de oynadim, grafikler Full idi. 7 GB VRAM'den cikmadi. RX 6600 vardi. Belki de mevcut VRAM miktarina gore ayarliyordur kendisini.

O senin kartının VRAM optimizasyon sakatlığından kaynaklanıyor. AMD'ler öyledir. Ben aynı oyunu 1080P'de tüm ayarları kökleyip 7.5 GB VRAM kullanımı ile akıcı ve rahat oynadım.

Tamamda hocam şu anki oyunları biliyorsunuz berbat optimizasyon ile çıkıyorlar o yüzden 8 GB VRAM ileride sıkıntı yaşayabilir (Ultra ayarlarda)

Tamamda hocam şu anki oyunları biliyorsunuz berbat optimizasyon ile çıkıyorlar o yüzden 8 GB VRAM ileride sıkıntı yaşayabilir (Ultra ayarlarda)

Önemli olan biraz da kartın markası burada. En basit iki örnek göstereyim bunlar 1080P çözünürlükte 3080 10 GB ile 6800 XT 16 GB. Birisi rekabetçi Fortnite diğeri en son çıkan UE5 motorlu Remnant 2.

Yeşil "MEM" yazısı VRAM kullanım miktarları. Buradan demek istediğimi daha iyi anlarsın.

Screenshot_8.jpg

Screenshot_7.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı