R5 7500F ve RX 7700 XT sistem nasıldır?

Bu sistemde sadece güç kaynağı beni düşündürdü. 7700XT'yi 650W Bronze besleyebilir mi emin olamadım. Onun dışında fiyat olarak güzel sistem. İşlemci ve ekran kartı gayet performanslı.

Edit: Ben 4060 Ti 16 GB konusuna katılmıyorum. 16 GB tamamen satış psikolojisinden yapılma bir durum. Arkadaşıma aynı senin ekran kartından aldırdım 7700XT canavar gibi. 4060 ile paranı çöpe atma derim.

Yazdıklarının her yerinde bir sıkıntı var.
1-650W PSU ile bu kartların çok üstlerini 4070 Super, 7900XT filan besler.
2-4060 Ti 2K kartı oldugu için Ultra ayarlarda 8 GB VRAM barajını aşıyor.
3-paranı çöpe atmak istiyorsan AMD alacaksın, NVIDIA degil. NVIDIA'nın yazılımı AMD'ye göre çok çok daha başarılı. AMD de 7000 serisinin yanına WattMan yaz bakim kaç bin tane yazı, forum çıkacak karşına AMD hala sıkıntılı. Zaten NVIDIA tarafında 4000 serisiyle gelen Frame Generation ve DLSS 3.0 nimetinden bahsetmiyorum bile.

3-paranı çöpe atmak istiyorsan AMD alacaksın, NVIDIA degil. NVIDIA'nın yazılımı AMD'ye göre çok çok daha başarılı. AMD de 7000 serisinin yanına WattMan yaz bakim kaç bin tane yazı, forum çıkacak karşına AMD hala sıkıntılı. Zaten NVIDIA tarafında 4000 serisiyle gelen Frame Generation ve DLSS 3.0 nimetinden bahsetmiyorum bile.

4060 Ti 2K kartı değil yanlış bilgilendirme yapmayın 4060 Ti ile 7700XT kıyaslanamz bile oyun konusunda fanboyluk yapmayın

4060 Ti 2K kartı değil yanlış bilgilendirme yapmayın 4060 Ti ile 7700XT kıyaslanamz bile oyun konusunda fanboyluk yapmayın.

4060 Ti 2K'da birçok oyunu Ultra ayarlarda DLSS ve Frame Generation destegiyle beraber çok rahat oynatıyor. Benimki fanboyluk değil tecrübe. 2 tarafıda birçok farklı farklı ekran kartlarını deneyimleme şansım oldu. NVIDIA'nın çok daha iyi oldugunu görmemek için kör olmak lazım.

Zaten 650W beslemez demedim, o şüphelendirdi dedim. 4060Ti konusuna gelirsek 16GB ile 7700XT hem fiyat hemde performans olarak 7700XT çok daha iyi. Bahsettiğimiz teknolojileri çoğu oyun desteklemiyor. Ancak belli başlı oyunlarda DLSS ile 4060Ti ile daha fazla performans alabilir buda bir gerçek. 35K ya AMD alıp diğer parçaları yükseltebilir.

Ayrıca 7700XT arkadaşıma aldırdım oynadığı hiç bir oyunda sorun yaşamadı.

Evet 4060 Ti 2K kartı değil ama şahsen gerçekten AMD alacağıma NVIDIA tercih etmeyi yeğlerim.

Bende 7700XT alacağıma 4070 alırım ama 4060 Ti almam oyun için alacaksam 16 GB versiyonunu hiç almam 2K kartıda değil

Zaten 650W beslemez demedim, o şüphelendirdi dedim. 4060 Ti konusuna gelirsek 16 GB ile 7700XT hem fiyat hem de performans olarak 7700XT çok daha iyi. Bahsettiğimiz teknolojileri çoğu oyun desteklemiyor. Ancak belli başlı oyunlarda DLSS ile 4060 Ti ile daha fazla performans alabilir bu da bir gerçek. 35K ya AMD alıp diğer parçaları yükseltebilir.

Ayrıca 7700XT arkadaşıma aldırdım oynadığı hiçbir oyunda sorun yaşamadı.

Şu an yaşanmıyor zaten sürücü kurmayı bilmeyen bilgisayardan anlamayan sorun yaşıyor

Ayrıca 7700XT arkadaşıma aldırdım oynadığı hiçbir oyunda sorun yaşamadı.

Belli bir kısım hiçbir sorun yaşamıyor evet fakat sorun yaşayan kitle? Sizden ricam AMD'nin çok güvendigi 7000 serisi ekran kartlarının yanına WattMan ibaresini ekleyip bir Google'da araştırma yapın, forum forum gezin ne demek istedigimi anlayacaksınız. Ben 30 küsur k para vereceğim, 2-3 ayda bir driver değiştirmekle stabil sürüm bulmakla uğraşacağım. Bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor arkadaş.

Hocam kullanmayı bilirsen gayet güzel kullanırsın benim kuzenımde var o kart hala bir sorun yaşamadı 4060 Ti çok boş bir kart geliyor bana daha doğru NVIDIA'nın 60 serisi boş 3060 da aynıydı o yüzden 7700XT büyük nimet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı