R5 7500F ve RX 7700 XT sistem nasıldır?

Belli bir kısım hiçbir sorun yaşamıyor evet fakat sorun yaşayan kitle? Sizden ricam AMD'nin çok güvendigi 7000 serisi ekran kartlarının yanına WattMan ibaresini ekleyip bir Google'da araştırma yapın, forum forum gezin ne demek istedigimi anlayacaksınız. Ben 30 küsur k para vereceğim, 2-3 ayda bir driver değiştirmekle stabil sürüm bulmakla uğraşacağım. Bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor arkadaş.

Her WattMan karttan değildir. Bazen RAM'in sebep olduğu bile oluyor. WattMan genelde fazla watt sebebiyle oluyor. UV ile düzeliyor. Ha zaten biz yüksek bütçede önermiyoruz AMD. Fakat bu orta bütçeye 2K için ekran kartı pek yok NVIDIA tarafından. VRAM kıtlığı var arkadaşlarda. Fakat sizin her saniye WattMan demeniz garip. Başka bir bildiğiniz yok mu AMD hakkında? Herkes AMD WattMan diye diye geziyor. Fakat bu bütçeye daha iyisi yok.

Ben şu an 7700XT kullanıyorum 1 yıldır sadece bir kere hata aldım onda da CS oynuyordum büyük ihtimal CS'nin sorunu.
Ve kesinlikle 7700XT 4060'in her türunden daha kaliteli.

Belli bir kısım hiçbir sorun yaşamıyor evet fakat sorun yaşayan kitle? Sizden ricam AMD'nin çok güvendigi 7000 serisi ekran kartlarının yanına WattMan ibaresini ekleyip bir Google'da araştırma yapın, forum forum gezin ne demek istedigimi anlayacaksınız. Ben 30 küsur k para vereceğim, 2-3 ayda bir driver değiştirmekle stabil sürüm bulmakla uğraşacağım. Bilmiyorum bana mantıklı gelmiyor arkadaş.
Dediğiniz gibi sorun yaşandığı oluyor. @Vınnnn adlı kullanıcının da dediği gibi herkes bu sorunu yaşamıyor. Biraz bilgisi ve ilgisi varsa sorunları can yakmadan çözebiliyor. Bütçe varsa tabii ki bu sorunları da yaşamak istemezsin. Bende 7900XTX almak yerine 4070Ti aldım yoksa bende alırdım AMD :)

Her WattMan karttan değildir. Bazen RAM'in sebep olduğu bile oluyor. WattMan genelde fazla watt sebebiyle oluyor. UV ile düzeliyor. Ha zaten biz yüksek bütçede önermiyoruz AMD. Fakat bu orta bütçeye 2K için ekran kartı pek yok NVIDIA tarafından. VRAM kıtlığı var arkadaşlarda. Fakat sizin her saniye WattMan demeniz garip. Başka bir bildiğiniz yok mu AMD hakkında? Herkes AMD WattMan diye diye geziyor. Fakat bu bütçeye daha iyisi yok.

Ben AMD tarafında 6000,7000 serisini de kullandım farklı farklı kartları günlerce. Ben ne tecrübe ettiysem onu söylüyorum. AMD düşük bütçede çok güzel işler yapıyor, sırf fiyatından dolayı göz yumulabilecek şeyler. Fakat 30K'nın üstü gibi yüksek bütçelere çıktıgımızda vicdanen AMD almasını istemiyorum. Çünkü karşında 15-16 yaşındaki çocugun senin gibi deneyimi olmayabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyin belki biraz yardımcı olur.

Arkadaşlar 35000 bütçeyle 2K bilgisayar toplamak istiyorum bu sistemi buldum iyi mi? Hangi problemi yaşarım? Daha iyi nasıl olur? Bilgilendirirseniz sevinirim.

AMD Ryzen 5 7500 F
ASUS Dual Radeon RX 7700 XT.
ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX anakart.
Corsair Vengeance 16 GB 5200MHz CL40 Intel XMP 3.0 DDR5 RAM.
Kingston 1TB KC3000 SKC3000S/1024G NVMe M.2 SSD (7000 MB okuma / 6000 MB yazma)
ASUS A21 Plus ARGB temperli cam USB 3.2 mATX mesh siyah mid Tower Gaming kasa.
FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze PSU.
Merhaba aldınız mı sistemi ? Sorun yaşadınız mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı