Bilgisayarı daha alalı 10 saat olmadı. İçinde Key'siz Windows 10 kuruluydu. Key girdim, sistemi güncelleştirdim ama ara ara CPU kullanımının çok arttığını gördüm Görev Yöneticisi'nden. Sonrasında belki işe yarar diye Windows 11'e yükseltim ama sadece 2 Opera, 1 DC ile bile %100'e çıktığı oluyor. Genel kullanımda da 10 20 arasında gidip geliyor. Bu oranlar bana normal gelmiyor. Ne yanlış biri yardımcı olabilir mi? Alfa V1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri sistem bu.
Şu an bir denemelik CP77 gireyim dedim şu değerlerin komikliğine bakın.
Bilgisayarı daha alalı 10 saat olmadı. İçinde Key'siz Windows 10 kuruluydu. Key girdim, sistemi güncelleştirdim ama ara ara CPU kullanımının çok arttığını gördüm Görev Yöneticisi'nden. Sonrasında belki işe yarar diye Windows 11'e yükseltim ama sadece 2 Opera, 1 DC ile bile %100'e çıktığı oluyor. Genel kullanımda da 10 20 arasında gidip geliyor. Bu oranlar bana normal gelmiyor. Ne yanlış biri yardımcı olabilir mi? Alfa V1 Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070TI – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri sistem bu.
Şu an bir denemelik CP77 gireyim dedim şu değerlerin komikliğine bakın.
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Opera ve DC açıkken %100 oluyor demişsiniz. O an görev yöneticisinden %'lik kullanımlara bakar mısınız? Mesela Opera %60, DC %40 gibi mi yoksa başka etkenlerde mi var?