R5 7600 - 4070 Ti sistem nasıldır?

Öne sığar ancak akışı çok kötü etkiler.
Soğutucu LS720.

Şimdi sığar yukarıya.

Yok hocam fiyatı çk etkılıyor ya kasa değiştireceğim ya da işlemci yükselteceğim. 240mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Yok hocam fiyatı çk etkılıyor ya kasa değiştireceğim ya da işlemci yükselteceğim. 240mm sıvı soğutma önerir misiniz?

Al geç, sorun yapmaya gerek yok.
Sırf 360mm olacak diye öne takmayın.

7800x3D değil 9700X tak diye bilerek dedim.

Hardcore FPS oyuncusu değilsen 9700X L1 olarak daha iyi, nesil olarak önde ayrıca.
9700X al, SSD olarak 3-4 kez söyledim zaten, Kioxia Exceria Pro.

7800x3D değil 9700X tak diye bilerek dedim.

Hardcore FPS oyuncusu değilsen 9700X L1 olarak daha iyi, nesil olarak önde ayrıca.
9700X al, SSD olarak 3-4 kez söyledim zaten, Kioxia Exceria Pro.

Kasa ile sıvı soğutma nasıl hocam? Bir de yazmıştım görmemişsiniz galiba gecici olarak kullıcam sonra alacağım ve Kioxia'yı 2. M.2 yapacağım hocam.

7 7800x3d kötümü yani

Kasa ile sıvı soğutma nasıl hocam? Bir de yazmıştım görmemişsiniz galiba gecici olarak kullıcam sonra alacağım ve Kioxia'yı 2. M.2 yapacağım hocam.

E tamam, al işte Kioxia'yı.
2. SSD olacak diye niye kötü olanı almak istiyorsun?
Kasa iyi.

7 7800x3D kötü mü yani

9700X daha iyi, sırf Valorant'ta fazladan 300FPS alacaksın diye L1'den vazgeçiyorsun, ek olarak soğuk çalışmasından.

9700X zaten 540Hz monitör çalıştıracak kadar güçlü, 9700X al.

E tamam, al işte Kioxia'yı.
2. SSD olacak diye niye kötü olanı almak istiyorsun?
Kasa iyi.

9700X daha iyi, sırf Valorant'ta fazladan 300FPS alacaksın diye l1'den vazgeçiyorsun, ek olarak soğuk çalışmasından.

9700X zaten 540Hz monitör çalıştıracak kadar güçlü, 9700X al.

Aman aman bir render atmayacağım hocam l1'in önemi çok mu büyük anlamadım bir de RAM'lerin stoğu bitmiş gözüküyor. Bir de Kioxia'yı alma dediniz şimdi al diyorsunuz?

hocam şimdi gördüm Kioxia Exceria Pro yazdığınızı

Aman aman bir render atmayacağım hocam l1'in önemi çok mu büyük anlamadım bir de RAM'lerin stoğu bitmiş gözüküyor. Bir de Kioxia'yı alma dediniz şimdi al diyorsunuz?

MLD 1TB M600 Adlı SSD'yi alma diyorum.
Kioxia Al.

Render ile ilgisi yok, L1 varken L3 fıs kalır, boş yere açıklamayayım sadece daha iyi olduğunu bil.
9700X Al.

MLD 1TB M600 Adlı SSD'yi alma diyorum.
Kioxia Al.

Render ile ilgisi yok, L1 varken L3 fıs kalır, boş yere açıklamayayım sadece daha iyi olduğunu bil.
9700X Al.

Tamamdır hocam bir de yine de sormak isterim N11'deki işlemci satıcıları güvenilir midir? Ürün bozuk çıkarsa uğraştırır mı?

Tamamdır hocam bir de yine de sormak isterim N11'deki işlemci satıcıları güvenilir midir? Ürün bozuk çıkarsa uğraştırır mı?

DFSbilgisayar ve magic güvenilirdir, çoğu güvenilir ancak seçmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı