csadem34
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Bugün 9060 XT ve R5 7600 parçaları içeren bir toplama PC aldım. İşlemci sıcaklığım boştayken 70 derece. İşlemci fanı olarak içinde soğutucu var. Bu derece normal mi yoksa ekstra bir soğutucu alınır mı? BIOS'tan yapabileceğim herhangi bir ayar var mı?
Hava soğutucu mu var yoksa sıvı soğutucumu ve dediğinde göre soğutucu var ama termal macun yanlış veya eksik sürüldüğü için derece artmış olabilir ve görev yöneticisinden işlemci kullanımına bak %20 civarında ise o derece imkansız yaniMerhaba,
Bugün 9060 XT ve R5 7600 parçaları içeren bir toplama PC aldım. İşlemci sıcaklığım boştayken 70 derece. İşlemci fanı olarak içinde soğutucu var. Bu derece normal mi yoksa ekstra bir soğutucu alınır mı? BIOS'tan yapabileceğim herhangi bir ayar var mı?
Hava soğutucu var itopyadan almıştıö hani sürülmüştür diye tahmin ediyorum, yüzde 8,9 kullanıyo pc.Hava soğutucu mu var yoksa sıvı soğutucumu ve dediğinde göre soğutucu var ama termal macun yanlış veya eksik sürüldüğü için derece artmış olabilir ve görev yöneticisinden işlemci kullanımına bak %20 civarında ise o derece imkansız yani
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.