R5 7600 - RTX 4070 Ti sistemde monitöre görüntü gelmiyor

HaydarAlp

Decapat
Ekran kartı
Gigabyte 4070 ti eagle
Anakart
Asus prime b650 plus
İşlemci
Amd ryzen 7600
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım oyunlarda driver crash verdiğinden Vatan'ın teknik servisine gönderdik. Düzgün bir şekilde geri geldi ama açtığımda görüntü gelmiyordu ama anakart ile bağladığımda görüntü geliyordu fakat ekran kartını görmüyordu. Ben de tekrar Vatan'a götürdüğümde orada görüntü geldi. Evde tekrar denediğimde yine görüntü yoktu, bu sefer uzaktan teknik servis ile PSU şalteri kapalıyken 10 sn basıp PC'yi açmamı söylediler. İlk yaptığımda düzgün bir şekilde çalıştı ama bilgisayarı tekrar açıp kapattığımda görüntü yine gelmiyor ve teknik servisin söylediği şey de işe yaramıyor, ne yapabilirim? Yardım edin.

Yeni sistem mi?
BIOS pilini sokup taktinmi veya BIOS sifirlama?
Aynı zamanda BIOS Update'si.
Ekran kartını vatan da HDMI ile baglamislardır sen display portlamı bağlıyorsun? DisplayPort'la bagliyorsan HDMI ile denedin mi?

Yeni sistem mi?
BIOS pilini sokup taktinmi veya BIOS sifirlama?
Aynı zamanda BIOS Update'si.
Ekran kartını vatan da HDMI ile baglamislardır sen display portlamı bağlıyorsun? DisplayPort'la bagliyorsan HDMI ile denedin mi?

Sistemi mart ayında topladım ama vatana gönderdiğimde boş hatalıymış düzeltip verdiler evde ilk denediğimde DisplayPort çalışıyordu HDMI denemedim hemen deneyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı