Bana kalırsa Thermalright Peerless Assassin alın. Ve anakartı mümkünse B serisi yapın.Şöyle bir PC topladım. PS5 Slim ve şu anki bilgisayarımı satıp almayı düşünüyorum. Öneriniz vs var mı? RTX 4060 yerine RX7600 OC alınır mı?
Eki Görüntüle 2404463
Şöyle bir PC topladım. PS5 Slim ve şu anki bilgisayarımı satıp almayı düşünüyorum. Öneriniz vs var mı? RTX 4060 yerine RX7600 OC alınır mı?
Eki Görüntüle 2404463
R5 7600'un 4070'lere kadar yolu var bence 7700 XT alın veya 2. el 6800 6900 XT alabilirsiniz. Ayrıca o 4060 ısınan bir model.
A ve B serisi arasındaki fark tam olarak nedir?Bana kalırsa Thermalright Peerless Assassin alın. Ve anakartı mümkünse B serisi yapın.
O işlemci o ekran kartına fazla eğerki ileride ekran kartını geliştirmek gibi bir amacınız yoksa şimdiden iyi bir ekran kartı alın. 4070lerin tamamıyla uyumlu çalışacaktır markası ve modeli bütçenize kalmış.Hangi 4060 veya 4070 modeli en stabilidir?
O işlemci o ekran kartına fazla eğer ki ileride ekran kartını geliştirmek gibi bir amacınız yoksa şimdiden iyi bir ekran kartı alın.
Bence ekran kartını geliştirin, sistem am5 olduğu için r5 7500f önerebilirim işlemciyi daha fazla düşürmeyin çok önemli önerim budur.Tabi daha düşük işlemciler almak isterseniz karışamam.Daha ucuz ve 4060la uyumlu bir işlemci olarak önerebileceğin bir model varmı?
Bence ekran kartını geliştirin, sistem AM5 olduğu için 7500F önerebilirim işlemciyi daha fazla düşürmeyin çok önemli önerim budur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.