R5 7600 ve 4060 Ti sistem nasıldır?

Yav kardeşim neresi düşük SSD'yi 1TB Kingston yap senin attığınla aynı SSD oluyor anakartlar aynı RAM'ler evet fark var ama yine de 4000 TL fark var 4000 TL'ye DDR5 48 GB RAM alınır.
Monitör+Windows ile zaten 40k oluyor 4k ram 44k
İşletim sistemine 4000 TL niye ödüyorsunuz hocam 200-300 TL'ye key alın artan paraya anakartı yükseltin veya 4070 alın render alacağım diyorsunuz zaten.
Orijinal olsun sorun çıkmasın hesabı. Birde istesem bende kendi sistemimdeki ram ve SSD yi düşürüp 4070 alabilirim bu sisteme gerek yokki

Eki Görüntüle 2056959

Sendeki kasada PSU yokta hadi var diyelim 39 bin tutuyor sadece kasa ve sıvı soğutma benim attığımda SSD'yi 1TB yapıp 3000 TL'ye en kralından sıvı soğutma aldık 37 bin TL e 2000 tlyede 16.16 RAM alırsın 8.8 ramıda çöpe atarsın.
Var istersen tekrar bak. Hocam monitör+Windows da var

Monitör+Windows ile zaten 40k oluyor 4K RAM 44K.

Orijinal olsun sorun çıkmasın hesabı. Bir de istesem bende kendi sistemimdeki RAM ve SSD'yi düşürüp 4070 alabilirim bu sisteme gerek yok ki.

Var istersen tekrar bak. Hocam monitör+Windows da var.

Hocam ben monitör, Windows ve diğer ekipm
Ekran Görüntüsü (156).png
anları saymadım ve SSD'yi 630 TL farkla 1 TB yap tıpatıp aynısı aynı farka aynı model.

Hocam az önce monitör Windows ve 1tb SSD yaptım 43k oldu ram 32 yapsam 47k olcak 7600 de eklesem 51k
7600 eklemeye gerek yok. 7500F ile aynı işlemci. Windows eklemeye de gerek yok. İlla orijinal windowsa o kadar para vermek istiyorsanız verin. Aynı RAM'den 2 tane daha alır 32 yaparsınız sistem geldikten sonra.

Hocam hangi sistemi alırsanız alın monitör de alacaksınız. Bilgisayarın dışındaki parçaları ekleme aşkını nereden geliyor anlamıyorum.

Sanki kendi attığınız parçalarla toplasanız monitör almayacaksınız.

Arkadaşlar sistemimdeki parçalar iyimi kötümü sıvı soğutma fln? Kasa sıvı soğutma destekliyormu?
İyi. Çok iyi parçalar. Git al hala ne diye soruyorsun. Kötü diyoruz ikna olmuyorsun. İlla iyi dememiz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı