R5 7600 ve RTX 5060 Ti sistem olması gereken FPS değerlerini veremiyor

yalçın22

Hectopat
Daha fazla  
PerfEdge 5A sistemini R5 7600 ve 2x16 CL36 6000 MHz RAM ile özelleştirip 39 bin TL'ye satın aldım. Test videosunda pek fazla oyun testi yok. İnternet üzerinden yaptığım sistem özelliklerim ile aynı olan karşılaştırma videoları ise çok az. O nedenle izlediğim birkaç test videoları ile oyunlarda almam gereken FPS'i almadığımı düşünüyorum. İçim rahat değil ve hevesimde kaçtı. İade işlemine geçmeme ramak kaldı. PC'min vermesi gereken performansı verip vermediğini anlayabilmem için ne yapmam gerek. Ne gibi işlemlere tabii tutmalıyım. Mümkün olan en kısa zamanda bunu öğrenmeliyim. Finallerim geldi ve bir karara varmalıyım. Eğer bir sorun yoksa duracak varsa iade edeceğim. Hadi başlayalım.

Eğer açıyorsan reflex ile beraber oyun içi de açman lazım. Yoksa latency artar.
Ben bu linkdeki gibi kullanıyorum gsynci
Kapatıp deneyeceğim ancak benim bildiğim gsync fps i kısıtlamadan aldığın fps değerini hznin desteklediği şekilde anlık olarak monitörünün hz sini yırtılmalar için önlemezmi?
eğer oyun içinden açmadıysan düzgün çalışmaz. Latency olur fps düşer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ama bir miktar fps düşürüyor. Ayrıca low ayarlarda ekran kartının belleği dolmadığı için 8 ile 16 arasında fps farkı olmaz.

Doku paketleri ağarlaştıkça fps farkı daha çok belli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı