R5 7600 ve RX 6750 XT sistemde Windows takılıyor

orcrister

Centipat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 16GB 5600MHz CL40 DDR5 Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 500GB NVMe
Ekran kartı
ASUS Radeon RX 6700 XT
Anakart
Asus Prime X670-P
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600
Yeni aldığım bilgisayarımda sorunlar yaşıyorum örnek vermek gerekirse Dosya Gezgini gibi basit bir işlemi açarken ya da takvime bakmak isterken bilgisayarım aniden kilitleniyor, mouse hareket ediyor ama hiçbir şeye tıklayamıyorum ya da yeniden başlattığımda görev çubuğundaki bazı simgeler yok oluyor vb. tüm sürücüleri ve BIOS'u güncelledim fakat çözülmedi sebebi nedir acaba?
İşlemci:
AMD Ryzen 5 7600.

Anakart:
ASUS Prime X670-P

Ekran kartı:
ASUS Radeon RX 6700 XT.

RAM:
Kingston Fury Beast 16 GB 5600MHz CL40 DDR5 RAM.

SSD:
Kingston NV2 500GB NVMe.

Güç kaynağı:
ASUS ROG-STRIX-750G 750W 80+ Gold.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mouse in hareket etmesi ekran kartı yada İşlemci Vb.. Sorunu olmadığını gösteriyor bence nvme suçlamam bir tık saçma hissettiriyor ama daha çok yazılımsal sebep gibi geliyor kurtarma ortamında sistemini dener misin mesela live Windows yada Linux

Mouse in hareket etmesi ekran kartı yada İşlemci Vb.. Sorunu olmadığını gösteriyor bence nvme suçlamam bir tık saçma hissettiriyor ama daha çok yazılımsal sebep gibi geliyor kurtarma ortamında sistemini dener misin mesela live Windows yada Linux
Merhaba, deneyip dönüş sağlayacağım ek olarak bir şey daha eklemek istiyorum misal f1 oyununda takım seçerken takım araçlarının görselleri oyun içi görseller vs çok geç yükleniyor sorun yazılımsal değil gibi geliyor, bios da nvme ayrlarını nasıl yapmam gerekiyor acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı