Aklıma gelmişken bir şey söylemek istiyorum. Kablosuz kulaklık kullanıyorum ve oyun oynarken müzik dinlerken vs arada ses robotlaşıyor ve bunun anlık olan shutterdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayar nihai performans modundayken oluyor bu ve güç tasarrufuna alınca olmuyor. Bunu bu şekilde çözebileceğimi düşünüyorum bakar mısınz konuya. https://www.technopat.net/sosyal/konu/ryzen-master-kullanarak-islemci-hizi-ayarlamak.3890171/
Aklıma gelmişken bir şey söylemek istiyorum. Kablosuz kulaklık kullanıyorum ve oyun oynarken müzik dinlerken vs arada ses robotlaşıyor ve bunun anlık olan shutterdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bilgisayar nihai performans modundayken oluyor bu ve güç tasarrufuna alınca olmuyor. Bunu bu şekilde çözebileceğimi düşünüyorum bakar mısınz konuya. Ryzen Master kullanarak işlemci hızı nasıl ayarlanır?
Task Manager'dan kontrol ediyorum. Anlık yükselme olduğunda bu ses sorunu da oluyor. Ayrıca bilmiyorum Afterburner'da test yapıyorum ve çoğu oyunda ekran kartı kullanımı fazla ve işlemci kullanımı ona göre az. Bu normal diye biliyorum.
Task Manager'dan kontrol ediyorum. Anlık yükselme olduğunda bu ses sorunu da oluyor. Ayrıca bilmiyorum Afterburner'da test yapıyorum ve çoğu oyunda ekran kartı kullanımı fazla ve işlemci kullanımı ona göre az. Bu normal diye biliyorum.
Başka kulaklıkla denemedim fakat eski bilgisayarımda da aynı şey oluyordu ve o laptopdu. Ayrıca kulaklığı telefonda da kullandım ve sorun yaşamıyordum.
Başka kulaklıkla denemedim fakat eski bilgisayarımda da aynı şey oluyordu ve o laptopdu. Ayrıca kulaklığı telefonda da kullandım ve sorun yaşamıyordum.