R5 7600X curve ayarı nasıl yapılır?

brktpz99

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSI PRO B650M-B
İşlemci AMD Ryzen 5 7600X
Ekran Kartı : Amd 6700XT
Ram: Kingston 16GB Beast Black
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese selam. Yeni almış olduğum işlemcide curve ayarı yapmak istiyorum fakat hiçbir bilgim olmadığından yapamıyorum. İşlemcim oyunlarda ortalama 75-80 derecelerde çalışıyor. Yardım etmek isteyen var mı acaba içinizde.

O işlemciyi yükte o sıcakta kullanmak başarıdır. Bence gayet iyi. Saygılarımla.

O işlemciyi yükte o sıcakta kullanmak başarıdır. Bence gayet iyi. Saygılarımla.

Oyunlarda serin calismasi lazım. Büyük ihtimalle Prime95 OCCT gibi testlerde 90derecelere çıkar oyunlarda bu sicakliklara çıkması yüksek.

Çok da iyi olmasa Dark Freezer W246 var. Çok iyi olmadığını biliyorum ama çok da kötü değil diye aldım. MX6 da termal macun sürdüm.

Çift fanli bir sivi soğutmanin bu kadar ısınması hiç normal değil o fiyatta bir hava soğutma alsan 65derece üstüne çıkamazsın acaba montajda falan bir sorun mu yasadiniz stok sogutucuda bile o sıcaklıklarda calisiyor o işlemci ortalama. Nereden aldınız? Neden bu soğutmayı aldınız ucuz da değilmiş 2000TL soğutma için az para değil.

Son düzenleme:
Oyunlarda serin calismasi lazım. Büyük ihtimalle Prime95 OCCT gibi testlerde 90derecelere çıkar oyunlarda bu sicakliklara çıkması yüksek.

Çift fanli bir sivi soğutmanin bu kadar ısınması hiç normal değil o fiyatta bir hava soğutma alsan 65derece üstüne çıkamazsın acaba montajda falan bir sorun mu yasadiniz stok sogutucuda bile o sıcaklıklarda calisiyor o işlemci ortalama. Nereden aldınız? Neden bu soğutmayı aldınız ucuz da değilmiş 2000TL soğutma için az para değil.

Hocam 5.35ghz ve 1.2v'a sabitledim anakarttan fifada 65 70 arasına düşürdüm boştada en fazla 35i gördüm indiğini ortalama 40-43 arasıda boşta çalışıyor

Hocam 5.35GHz ve 1.2V'a sabitledim anakarttan FIFA'da 65 70 arasına düşürdüm boştada en fazla 35i gördüm indiğini ortalama 40-43 arasıda boşta çalışıyor.

OCCT ve Prime 95 testi yapar mısınız o işlemcinin hiç UV falan yapmadan serin çalışabilmesi lazım mümkünse sogutucunuzu iade edin.

OCCT ve Prime 95 testi yapar mısınız o işlemcinin hiç UV falan yapmadan serin çalışabilmesi lazım mümkünse sogutucunuzu iade edin.
Hocam OCCT testini yapmaya çalışıyorum ama bilgisayar kapanıyor. 5.3 ghz 1.3v verdiğim halde yemiyor ama cpu-z de yapabiliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı