R5 7600X nasıl iyi soğutulur?

• Konuyu başlatan qau
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 3.134
Evet, ama siz gücü kısıtlamışsınız. Biz gücünü kısıtlamadan soğutabilmekten bahsediyoruz. Yoksa gücü kısıtladıktan sonra tabii ki 240MM Yeterli gelecektir.
Benim işlemci yük altında 240MM Sıvı soğutucu ile cayır cayır yanmasına rağmen aldığım performans değeri bu. Bu kadar para verdikten sonra gücünün kısıtlanmasını doğru bulmuyorum, soğutacak 360mm veya kasa destekliyorsa 420mm soğutucuyu almalıyız...

Eki Görüntüle 1698776

Pek aynı fikirde değilim, oyun oynarken aradaki fark görülebilecek düzeyde değil tabi tercih meselesi ben soğuk çalışmasını tercih ederim

Pek aynı fikirde değilim, oyun oynarken aradaki fark görülebilecek düzeyde değil tabi tercih meselesi ben soğuk çalışmasını tercih ederim
Kullanımdan dolayı sanırım oyunlarda ortalama 50-60 derecede geziyor 240MM ile. Yük altında (stres testinde) sadece ekstreme sıcaklıklara ulaşıyor.

Hocam şimdi AK620 alayım mı farklı bir sonuç yaşamam değil mi sizin gibi ayarları yaptığımda? Ve bunu yaptığımızda garanti gibi olaylar ne oluyor bozuluyor mu?

7600X için AK620 gayet yeterli Tek CCD 6 çekirdek bir işlemci. Sorun yaşamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı