Rust 8 GB RAM ile oynanabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Dalga geçiyor olsam söylemem burada FPS değerim böyle bana normal gelmedi diye. Rust'u CS, Valorant tarzı bir oyun sanarak almadım ama daha önce hiç oynamadığım için daha yüksek FPS değeri beklemiş olmam çok mu anormal?
Son çıkan hikayeli oyunlarda bile 2k medium-ultra ayarlarda yapay zeka DLSS olmadan yüksek bileşenli PC'de bile 60-100 arası alıyorken Rust gibi oyundan 500-600FPS ile mi oynamak istedin ? 100 FPS genel olarak böyle tarz oyunlarda yüksek kabul edilir. CS VALO oynamıyorsan mesela hangi oyunlarda 200-300 FPS alarak oynadın ?

İmzada yazıyor

Son çıkan hikayeli oyunlarda bile 2K medium-Ultra ayarlarda yapay zeka DLSS olmadan yüksek bileşenli PC'de bile 60-100 arası alıyorken Rust gibi oyundan 500-600FPS ile mi oynamak istedin? 100 FPS genel olarak böyle tarz oyunlarda yüksek kabul edilir. CS Valorant oynamıyorsan mesela hangi oyunlarda 200-300 FPS alarak oynadın?

Kankacım bende zaten 500-600 FPS değeri beklemedim neyin boşuna atar giderini yapıyorsun bana anlayamadım doğrusu. 150-200 civarı olur diye bekledim 100 civarı oldu işte gayet normal değil mi böyle bir beklentimin olması? Rust'u hikayeli oyunlarla aynı kefeye koymadım çünkü Rust böyle bir oyun değil. Eğer dediğin açıdan baksaydım hiç alıp deneyip iade etmekle uğraşmazdım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı