Çözüldü R5 7600X - RTX 4070 sistemde "MEMORY_MANAGEMENT" mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aboxb

Decapat
Daha fazla  
RAM
XPG Hunter 8GB 5200MHz CL38 DDR5 Ram (AX5U5200C388G-SHTBK) * 4
Ekran kartı
GALAX 1-Click OC 2X GeForce RTX 4070 12GB GDDR6X
Anakart
ASUS Tuf Gaming B650M-E 6400MHz
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600X Tray 5.3GHz (Bios ayarlı)
Zaman belli olmadan bilgisayar yeniden başlıyor. Ekran kapanıyor ve bilgisayar kapalıymış da ben açmışım gibi en baştan açılıyor.
Ayrıca "MEMORY_MANAGEMENT" mavi ekran kodunu aldım, Memtest86 ile test yaptım bir sorun çıkmadı.
Fakat 32 GB RAM'im olmasına rağmen 13 GB reserved Memory çıktı.
Eskiden OCCT ile test yaparken CPU hatası alıyordum. BIOS ayarlarından D.O.C.p'yi kapatınca çözülmüştü fakat şu an açık.
Ne yapmalıyım?

(Güncelleme) minidump dosyaları:

Son düzenleme:

Sizin sorununuzu yaşayan biri konu açıp çözülmüş buna bakın bir de.

Teşekkür ederim inceliyorum şimdi.

Memtest84 çok uzun sürdüğü için Memtest64 açtım, eskiden maksimum 17 GB kullanabiliyordu, şu an tüm kapasiteyi kullanabiliyor sanırım çözüldü.
Mavi ekran tekrar ederse bilgi sağlarım, tekrardan sağ olun.

Son düzenleme:

Tamamdır bir sorun yaşarsanız yazın. RAM'iniz 28 GB kullanıyor ve 32 GB RAM'e sahipsiniz. Denetim Masası-sistem ve güvenlik-sistem tıklayınız. Karşınıza çıkan ekranda RAM yazan yerin sağında kaç GB kullanılabilir olduğunu söyleyin eğer 31 civarı değilse video atacağım oradakini yapıp, bütün RAM'i kullanabilirsiniz.

2 kere daha mavi ekran aldım, son mavi ekranda bilgisayar yeniden başlarken görev çubuğu açılmadı.

Western Digital dashboard uygulamasından kısa ve uzun süreli test yaptım bir şey çıkmadı.

Sebepsiz yere 1 kez daha kapandı, tekrardan çözünürlük değiştirirken.

Technopat kendi sitesinde yapmış bunu deneyin.

Bir de şöyle bir konu buldum aynı sorun değil kendini kapatıyor ama AMD kendi forumunun linki var konu sahibide düzeldiğini söylemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…