R5 7600X RTX 4070 Super sistem iyi mi?

sormany

Femtopat
Merhaba. Yeni sistem alacağım için aklımda çok soru var her kafadan başka bir ses çıkıyor yok o anakart böyle yok şu anakart şöyle buraya sistemimi bırakıyorum. Rica etsem kötü olan veya birbiri ile uyumsuz olan parçaları söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.

(Anakart) MSI Pro B650M-P
(İşlemci) Ryzen 5 7600X.
(RAM) XPG Lancer 16 GB DDR5 RGB 5200MHz (2x16)
(Ekran kartı) Gigabyte GeForce RTX 4070 Super.
(Kasa + PSU) NZXT H5 Flow Edition ATX 750W 80+ Bronze.
(İşlemci soğutucu) Cooler Master Hyper 212.
(SSD) MLD M300 MLD22M300P13-1000 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem ama bence anakartı ASUS seç MSI yeni modelleri iyi değil diyorlardıda ne kadar doğru bilmem.
Hocam herkes ayrı şey söylüyor bu anakart bi tanıdıkta vardı ve o gayet mutluydu.Bende inceledim ve gayet iyi özellikler sunuyordu lütfen ürünü kullanmadıysanız 'Diyorlardı' adı altında yorum yapmayın.

Baktığım birçok forumda ASUS anakartların VRM ısıtıcılarının kötü olduğu ve işlemcide problem çıkarabileceğini söylüyorlardı.

Bilmiyorum hocam olabilir herkes farklı şey söylüyor mesela Gigabyte 4070 Super'i iyi yapmış ama 4080 Super'de kötü ısınma ve fazla ses sorunu var.

Sende haklısın hocam ama adamın kafası zaten karışık yani bu anakartı kullananlar yorum yaparsa daha çok faydası dokunur adama.

Hocam fiyatları aynı diye biliyorum söyleyeyim dedim varsa da 100-200 TL vardır şansa bırakma yine de sor anlamında dedim.

Bilmiyorum hocam olabilir herkes farklı şey söylüyor mesela Gigabyte 4070 Super'i iyi yapmış ama 4080 Super'de kötü ısınma ve fazla ses sorunu var.

Hocam fiyatları aynı diye biliyorum söyleyeyim dedim varsa da 100-200 TL vardır şansa bırakma yine de sor anlamında dedim.

Haklısın ama muhtemelen şansımı MSI tarafına kullanacağım yine de teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00