R5 7600X RX 570 Windows 10 kurarken ilerleme olmuyor

bardaksiz

Hectopat
RAM
Kingston DDR5 16GB x 2
SSD veya HDD modeli
Kingston SKC3000 1TB Micro M2SSD
Ekran kartı
Rx570 (MSİ)
Anakart
Gigabyte B650M DS3H
İşlemci
Ryzen 5 7600x
Henüz yeni bir sistem topladım. Sistem bilgilerim, aşağıda gözüktüğü gibidir. BIOS ekranı açılmasına rağmen, boot seçeneklerini doğru yaptım ama flash bellekten Windows 10 formatı atmaya yeltendiğimde, ekran karardıktan sonra herhangi bir şey olmuyor. Fotoğrafta da göreceğiniz üzere yalnızca ekranın sol üstünde bir çizgi çıkıyor ama herhangi bir ilerleme olmuyor.
Windows 10 ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden indirdim, Rufus'la Technopat YouTube'daki adımları aynen tekrarladım. Boot ayarlarında herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum. Sorunumu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Ekranın sol üstünde bir çizgi çıkıyor ama herhangi bir ilerleme olmuyor.

O ekran gelince enter veya herhangi bir tuşa basıp deneyebilir misiniz?

ISO dosyası GPT yani UEFI olarak yazdırılması lazım, boot options veya başka bir yerde olabilir UEFI with CSM yerine sadece UEFI seçeneği varsa öyle olsun. Başka bir USB bellek ile deneyebilirsiniz bir de.

O ekran gelince enter veya herhangi bir tuşa basıp deneyebilir misiniz?

ISO dosyası GPT yani UEFI olarak yazdırılması lazım, boot options veya başka bir yerde olabilir UEFI with CSM yerine sadece UEFI seçeneği varsa öyle olsun. Başka bir USB bellek ile deneyebilirsiniz bir de.
Aynen dediğiniz gibi, Rufusta yazdırdığımda GPT formatındaydı. Sadece UEFI yazacak şekilde ayarladım BIOS'tada. İki farklı Flash Bellekle denedim fakat çözemedim.

Ayrıca, enter gibi birkaç tuşa basmayı da denedim, sorun düzelmedi.

Ayrıca, enter gibi birkaç tuşa basmayı da denedim, sorun düzelmedi.

Fotoğraf gelmemiş. Fotoğraf atarsanız iyi olur. Bu arada bu ekranı diyorsanız bu bende de oluyor birkaç süre bekledikten sonra kuruluma başlıyor. Beklemeyi deneyebilirsiniz 1 dk falan beklemediyseniz hiç.
Bunun gibi.

1674152139628.jpeg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı