Cevabınız için teşekkür ederim. CPU içindeki dahili grafik birimini bios üzerinden kapalı şekilde kullanıyorum hali hazırda. Bu minidump dosyaları da igpu kapalıyken oluştu. 7800xt'yi 5800x3d'li ddr4 bir sistemde 1 saat ow2 oynayarak denedim o sırada herhangi bir sorunla karşılaşmadım ama şansa mı denk gelmedi bilmiyorum. Anakartın bios sürümü en günceli. Tekrar mavi ekran alınca paylaşacağım.
................................................
Edit: 16.04.2024
Tekrar merhabalar. Bu pc ile olan sorunumuz hala çözülmüş değil.
Bu süre içerisinde mevcut ramleri çıkardık, anakartın kendi listesinde yer alan Kingston KF556C36BBEK2-32 Ram ile, EXPO profili kapalı, tamamen default en güncel bios ayarlarıyla deniyoruz. Farklı bir ekran kartı olarak Rx 6600 Xt ile uzun süre denedik. Özellikle Overwatch 2 oyununda deniyoruz ama diğer oyunlarda da, oyunun aniden masaüstüne atarak kapanması veya mavi ekran hatalarıyla karşılaşmaya devam ettik.
Son olarak bugün Corsair HX750 güç kaynağını sökerek, Corsair RM750 taktık. Sisteme bağlı olan 1'er adet sata sdd ve hddyi söktük. İşlemciyi söküp anakart üzerindeki pinleri kontrol etmeye çalıştık ancak gözümüze çarpan bir tuhaflık yoktu. Bios pilini çıkartıp anakartı default ayarlarına geri aldık. Ve sorunun gpudan kaynaklanmadığına kanaat getirerek 7800xt'yi tekrar sisteme 2 farklı güç kablosu kullanarak bağladık. DDU ile eski driverı silip yeni driverı ve AMD güncel chipset driverını kurduk.
Bütün bunlardan sonra yine Overwatch 2 denemesi yaparken bir süre oynadıktan sonra sistem donarak buzz sesi çıkarmaya başladı, mavi ekran vermeden restart attı.
Artık 750 watt güç kaynağı yetmiyor mu diye düşünmeye başladım. Minidump dosyasını tekrar aşağıya koyuyorum. İlgili bir arkadaşım değerlendirip akıl verebilirse çok memnun olurum.
Güncel
Minidump