Hocam bence RAM olarak bunu alın:
Anakart olarak dediğiniz gibi DS3h daha mantıklı olur daha ucuza.Kingston Furybeast 8 GB 6000 Mhz DDR5 KF560C40BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston Furybeast 8 GB 6000 Mhz DDR5 KF560C40BB/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Furybeast 8 GB 6000 Mhz DDR5 KF560C40BB/8 Ram özelliklerini incele, 1.369,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir de sistemi APU kullanıp hava soğutmak almak daha akıllıca olur bence.
Aslında bende düşündüm ama hava soğutma yeter mi diye düşündürdü. İleride sıvı soğutma alırım ama bir süre alabileceğimi düşünmüyorum.
O RAM'i alırsam büyük ihtimalle 8x2 yaparım.
Ve PSU nasıl yeter mi? İleride güçlü bir kart taksam RX 6900 vs.
AK400 gibi soğutmalar stok değerler için yeterli olur ne kötü çok ısınırsa eco Mode'a da alabilirsiniz.
Tamamdır hocam sağ olun en kısa sürede alacağım. Son birkaç soru sormak istiyorum izninizle.
Normalde R7 5800x3D sistem toplayacaktım ama aynı fiyata denk geldiği için AM5 topladım mantıklı olmuş mu?
Bu işlemci en fazla hangi kartı destekler?
Ve bu PSU beni nereye kadar götürür.
Mantıklı hocam bence 4080'e kadar besler 2K'da PSU da 4090 bile besleyebilir.
Hocam kasa olarak buna karar verdim RGB versiyonuda var ama RGB için 250 TL vermeye değmez diye düşündüm. Büyüklük olarak yeter mi hocam RX 6800 6900 vs. anladınız büyük kartlara. 1000 TL kalıyor onunlada hava soğutucu alacağım ama karar veremedim.
Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian DKCHGUARDIAN Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeterli olur hocam.
Soğutucu olarak da buna bakın:
DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.033,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımın için kalan para ile SSD'yi 1 TB yapacağım ileride ekran kartı takarım. Kioxia 1 TB Exceria G2 LRC20Z001TG8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
hocam ürün isminde böyle yazıyor ama uyar mı AM5 sokete Eki Görüntüle 1674807