Enahaine
Hectopat
- Makaleler
- 1
Şimdilik almayacağım öyle kafama göre PC topluyorum ama ileride bu tarz bir şey alacağım. Normalde Ryzen 7 5800x3D'li bir sistem topladım ama onun fiyatı bunu bile geçince ve ileriye 5800x3D'nin çıkan son işlemci olduğunu gördüm. Sonra AM5 sistem toplayayım dedim böyle bir sonuç çıktı sizce nasıl?
Kingston Furybeast 8 GB 5200 Mhz DDR5 CL40 KF552C40BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (şimdilik tek ileride 8x2 yaparım)
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Elimde kasa var. Gametech X-cooler şu anki sistemimi satıp almayı düşünüyordum (kasa harici) biraz baktım. Galiba işlemci APU olarak kullanılıyormuş o yüzden tüm sistemi satıp. Kasa dahil ekran kartını biraz geciktirerek iyi bir kasa alabilirim ya da 1000 TL gibi bir fiyata kasa alıp kalan para ile diğer parçaları yükseltebilirim.
Kasa almayıp ekran kartıda alabilirim biraz baktım testlerine FPS değerleri yerlerde 2500 TL gibi bir fiyata RX 5500 XT alabilirim.
Yada bunu alabilirim Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sıvı soğutma olarak bunu düşündüm. Corsair iCUE H150 CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Belki de 1 2 ay para biriktirip ekran kartını sonradan alırım.
Kaliteli bir hava soğutma yeter mi bu işlemciye?
@messinicocugu hocam bu sistem çok'mu kötü sence nasıl en iyisi nasıl olur kasa yerine sıvı soğutma ekran kartımı almak yoksa APU kullanıp hava soğutmamı almak.
Kingston Furybeast 8 GB 5200 Mhz DDR5 CL40 KF552C40BB/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (şimdilik tek ileride 8x2 yaparım)

AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 6.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Asus PRIME B650M-A AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus PRIME B650M-A AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus PRIME B650M-A AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Deep Cool PM850D 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool PM850D 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Deep Cool PM850D 850 W Power Supply özelliklerini incele, 2.111,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elimde kasa var. Gametech X-cooler şu anki sistemimi satıp almayı düşünüyordum (kasa harici) biraz baktım. Galiba işlemci APU olarak kullanılıyormuş o yüzden tüm sistemi satıp. Kasa dahil ekran kartını biraz geciktirerek iyi bir kasa alabilirim ya da 1000 TL gibi bir fiyata kasa alıp kalan para ile diğer parçaları yükseltebilirim.
Kasa almayıp ekran kartıda alabilirim biraz baktım testlerine FPS değerleri yerlerde 2500 TL gibi bir fiyata RX 5500 XT alabilirim.
Yada bunu alabilirim Gigabyte B650M DS3H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sıvı soğutma olarak bunu düşündüm. Corsair iCUE H150 CW-9060054-WW 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Belki de 1 2 ay para biriktirip ekran kartını sonradan alırım.
Kaliteli bir hava soğutma yeter mi bu işlemciye?
@messinicocugu hocam bu sistem çok'mu kötü sence nasıl en iyisi nasıl olur kasa yerine sıvı soğutma ekran kartımı almak yoksa APU kullanıp hava soğutmamı almak.
Son düzenleyen: Moderatör: