Merhaba. Benim bilgisayarımda birçok sorun var çözemediğim ama bugün 1 kez mavi ekran hatası aldım ve nedenini çözmeye çalıştım. Minidump olarak baktım fakat anlayamadım. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
bakabileceğim başka bir şey varmı bende birde asıl sorun olarak görüntü gecikmesi var örneğin valorant'da oyun akıcı fakat insanlar fln çok daha hızlı koşuyor normale göre ve onların hızına yetişemiyorum bazen düzeliyor normal yürüyorlar akıcı stabil ve rahat oynanabilir oluyor
ben bi ara bilgisayarı başka bir odaya taşırken elimden düşürdüm görünürde bileşenlerde ve bilgisayar içinde bir sorun yoktu ama tedirgin oldum belki bir parçaya birşey oldu diye
@turko35408 kral sana birşey sorucam merak ettim biryerde vs. göremedim şimdi ben genelde bu aralar valorant oynuyorum ve fpsim 360fpsin üstünde 450-600 civarı alabiliyorum benim monitörler yinede destekler demi bir sorun olmaz tam performansta çalışır mı monitörlerim: Benq xl2566k -Alienware 2723DF
ve böyle tam olarak bir akıcılık alamıyorum monitörleri kullanırken çözemedim bir türlü